skip to Main Content
Cum Mi-am Schimbat Viaţa Peste Noapte (partea A III-a, Include Material Video)

Au trecut zilele mai repede decât am crezut şi am ajuns la ziua cu numărul 64 de când am instalat noile obiceiuri din viaţa mea. Sâmbătă, pe 4 aprilie 2015, a fost ziua cu numărul 60 şi, pentru că s-au întâmplat atât de multe schimbări, dar şi pentru că a coincis cu anumite evenimente, am zis să fie una specială şi să fac ceva diferit, atât pentru voi, cât şi pentru mine.

Desfăşurarea zilei a implicat deplasarea pe ruta Bucureşti-Braşov şi retur, participarea la Semimaratonul Braşov Intersport, iar pe seară, participarea la evenimentul „Avânt 4 ani pe pământ” al celor de la Incubator 107, care a avut loc într-un loc minunat, şi anume Connect Hub. Am ales să vă iau cu mine, virtual, şi să filmez câteva aspecte de pe parcursul acestei zile. Ce a ieşit veţi vedea în filmuleţul pe care îl regăsiţi mai jos şi care face parte din emisiunea Expiraţie Uşoară.

După 60 de zile cu noile obiceiuri, m-am gândit că este bine să subliniez şi câteva lucruri pe care le-am constatat şi să trag câteva concluzii. Nu vă răpesc mult timp astăzi şi voi fi mai scurt, şi, înainte de acestea, te invit să citeşti şi celelalte două articole, pe care le-am scris privitor la schimbările din viaţa mea. Uite linkurile aici:

Cum mi-am schimbat viaţa peste noapte (partea a II-a)

Cum mi-am schimbat viaţa peste noapte (partea I)

Aspectele principale de subliniat sunt următoarele:

 • mă trezesc la ora 05.00 şi mă ridic pe marginea patului imediat, altfel există riscul adormirii la loc sau pierdere de timp inutilă (cheia este să te dai jos din pat imediat).
 • meditez în fiecare zi 20 de minute (momentan folosesc o meditaţie ghidată (6 phase meditation, VIshen Lakhiani), ancorată în ştiinţa Metodei Silva).
 • fac 20 de minute de exerciţii fizice.
 • urmează 20 de minute de studiu (materiale video, audio, ted talks, altele).
 • după aceea 20 de minute de agendă, jurnal sau scris.
 • imediat după trezire beau cel puţin 500 ml apă cu lămâie.
 • consum peste 3 litri de apă pe zi.
 • nu beau apă cu 30 de minute înainte de masă, respectiv 30 de minute după masă.
 • nu mai consum niciun fel de carne (ce bine este fără şi nici nu simt nevoia).
 • până în ora 12.00 consum doar fructe.
 • nu mănânc după ora 19.00.
 • înainte de culcare, încetez cu minim 30 de minute, orice activitate care implică un ecran în faţa ochilor (nu vă gândiţi la televizor că nu mă mai uit de peste 3 ani).
 • în minutele înainte de culcare ascult o muzică relaxantă, mă gândesc la ziua care se încheie şi mulţumesc pentru ce am şi pentru ce am realizat.

Încă mai sunt zile în care îmi este somn destul de puternic undeva în jur de ora 08.00, dar şi după amiaza în jur de ora 15.00. Cu toate acestea, îmi revin rapid şi senzaţia dispare. Cam după primele 45 de zile am început să resimt zilele mai dificile. Toate aceste schimbări m-au ajutat enorm în tot ceea ce fac şi trăgănd câteva concluzii, acestea sunt:

 • am energie toată ziua.
 • sunt mult mai conştient de momentul prezent.
 • am o creativitate crescută.
 • mă concentrez mai bine, mai uşor şi mai mult la ce am de făcut.
 • sunt mai clar, mai lucid, mai limpede în tot ceea ce fac.
 • calmitatea, care mă caracteriza oricum, este la următorul nivel.
 • sunt foarte sociabil, înţelegător, tolerant, precum şi atent, săritor, implicat în tot ceea ce înseamnă oamenii din jurul meu.
 • mă distrez în tot ceea ce fac.

Un lucru interesant, care a rezultat mai ales din programul de dimineaţă, este ceea ce s-a întâmplat în acele 20 de minute de scris sau de stabilit programul din agendă. Încă de la început, m-au mâncat degeţelele şi m-am apucat să scriu ce-mi trece prin cap. Tot scriind aşa, mi-am dat seama că lucrurile s-ar putea lega într-o direcţie la care nici nu bănuiam atunci că voi ajunge. Aşa că voi continua cu acest obicei până la 90 de zile, apoi tot materialul rezultat îl voi îmbina, lega şi transforma într-o carte şi, vă rog pe această cale, să-mi spuneţi ce părere aveţi ?! 😀

Dacă ar fi să rezum totul în trei cuvinte acestea ar fi: Disciplină, Voinţă şi Concentrare.

Astăzi am scris mai puţin, dar mai adaug câteva cuvinte şi doresc să mulţumesc tuturor celor care m-aţi sprijinit (în special prietenului meu Alexandru Kelerman), urmărit, citit, celor care mi-aţi transmis mesaje, celor care aţi comentat la postările mele şi, nu în ultimul rând, părinţilor mei, care fiind de altă generaţie, am văzut că au reacţionat foarte bine şi plăcut la ceea ce fac eu cu viaţa mea.

Acum vă invit să vedeţi materialul video şi aştept comentarii privind invitaţia pe care v-o lansez prin cadrul acestuia. Vizionare plăcută!

Din ce în ce mai bine! Să fiţi lumină şi să iubiţi tot ce vă este drag!

Daniel, bloggerul care te motivează

 

Sparge Credințele Limitative Despre Bani

Sparge credințele limitative despre bani, chiar dacă acestea au fost scrise din copilărie.

Am creat un material audio care te va ajuta să identifici și să reformulezi credințele pe care le ai în acest moment despre bani și să lucrezi constant pentru a le transforma în ceva benefic pentru tine.

De asemenea, vei primi articole, materiale audio și video care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relația cu banii din viața ta.

Datele tale sunt mereu în siguranță. Fără SPAM.

Introdu numele și adresa ta de email și îți voi trimite materialul audio.

Powered by ConvertKit
Back To Top