Cartea ”Salvează-ți Banii”

Alătură-te oamenilor care vor să învețe finanțe personale.

Înţelegi banii şi mediul lor. Lipsa educaţiei financiare din sistemele clasice nu te va mai afecta, pentru că vei dobândi noi moduri de a gândi şi a acţiona privitor la bani.

Devii mai bun în relaţia cu banii tăi. Vei învăţa tehnici, strategii şi procese care să te sprijine în demersurile tale de îndeplinire a obiectivelor financiare.

Ai mai mulţi bani pe banii pe care îi câştigi acum. Fie că vorbim despre economisire sau despre posibilităţi de a-ţi aloca banii altfel, toate acestea te vor ajuta să ai un nivel sporit de confort financiar.

Acum este Momentul să Înveţi Finanţe Personale.

Finanţele Personale înregistrează, în prezent, un interes în continuă creştere. Din ce în ce mai mulţi oameni, în ultimii ani au început să dezvolte un interes deosebit pentru acest subiect important din viaţa noastră.

Faptul că ai ajuns pe această pagină nu este o surpriză!

Pe măsura ce lumea evoluează şi devine din ce în ce mai complexă şi mai automatizată, deţinerea de cunoştinţe, educaţie financiară şi experienţă în relaţia cu banii, a devenit o necesitate incontestabilă, reprezentând fundamentul bunăstării şi a sănătăţii financiare a fiecăruia.

Finanţele Personale sunt un subiect de real interes.

În prima parte a anului 2015, am participat la un eveniment dedicat scrierii de cărți. În urma discuțiilor avute cu oamenii cu care am interacționat, am observat un interes pentru experienţa mea de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar şi am fost asaltat cu întrebări referitoare la situaţiile lor financiare. Tuturor le-am răspuns cu drag şi mi-am dat seama că aş putea face asta într-un sens mai larg şi ajuta mai multă lume.

Așa am luat decizia că voi scrie o carte care să îmbine finanţele personale, mentalitatea legată de bani, educaţie financiară şi acţiune în direcţia schimbării în bine a relaţiei pe care o avem cu banii. Anii petrecuţi în domeniul financiar-bancar s-au îmbinat cu ultimii 5 ani în care eu am studiat și am practicat în domeniul evoluției personale.

„Aceasta nu este o carte despre cum să devii milionar. Ca asta veți găsi multe. Unele mai bune, altele mai puțin bune. Este o carte despre cum să devii omul care poate decide oricând dacă vrea sau nu să devină milionar, știind că o poate face.

E o diferență pe cât de subtilă, pe atât de importantă.

Sau, cu alte cuvinte, e o diferență care face toți banii.”
Dragoș Rouă
Antreprenor, Autor, Blogger
„Mi-a plăcut foarte mult cartea ta, am devorat-o într-una din serile de după muncă. Apreciez mult partea practică pe care o recomanzi, cea legată de obiective, stategii și obiceiuri. Te recomand cu mare drag și sinceritate!”
Simona
cititoare
„Cartea ”Salvează-ți Banii” și învățăturile lui Daniel au fost punctul de plecare fundamental, în călătoria mea spre dominarea finanțelor, atât personal, cât și pentru compania mea.”
Alex Kelerman
Antreprenor, Social Media Mogul
„Daniel, prin cartea lui, te ajută în plus să economiseşti şi bani, pentru că, având o experienţă vastă în domeniul bancar, ştie să îţi arate bornele principale şi strategiile concrete din hăţişul financiar de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să ai controlul. Lectură plăcută şi spor la pus în aplicare!”
Liviu Păsat
Trainer, Antreprenor, Speaker, Autor
”După ce am citit ”Salvează-ți Banii”, am aplicat-o imediat în două direcții:

1. Am reușit să-mi iau un telefon nou, în acord cu bugetul existent și nu mi-am dat peste cap finanțele.
2. Am început să-mi monitorizez finanțele printr-o aplicație pe telefon. În sub 30 de zile am început să am claritate asupra modurilor în care ”pierd” bani și care sunt sursele de venit pe care le pot valorifica mai bine. Până să fac asta, credeam că știu pe ce dau banii…

Mulțumesc, Daniel!”
Raluca
cititoare
”Când am aflat că Daniel scrie o carte cu tema „Salvează-ţi banii” m-am bucurat sincer. De ce? Abundenţa ţine de mentalitatea ta şi, prin această carte, Daniel te susţine să-ţi modelezi setarea mentală despre bani, astfel încât să acţionezi benefic pentru tine ca să îi ai. Cred că este o carte-manual extrem de utilă tuturor care îşi doresc abundenţa în viaţa lor.”
Mihaela Stroe
Sociolog, Speaker şi Autor „În Armonie cu Mine!”
„O carte care acționează la rădăcina relației tale cu banii. Te face să conștientizezi care sunt obiceiurile nocive în relația cu banii și te ajută să demontezi anumite convingeri care stau în calea prosperității tale.

Recomand din suflet această carte pentru toți care doresc să-și facă ordine în finanțele personale și să pornească spre drumul libertății financiare.”
Andrei
cititor

Salvează-ți Banii PDF

36 RON

Primești cartea în format PDF, descărcabilă imediat.

Salvează-ți Banii PDF + Audiobook MP3

124 RON
Primești cartea în format PDF și Audiobook-ul în format MP3, descărcabile imediat.

Salvează-ți Banii softcover

INDISPONIBIL

Primești cartea în format fizic, softcover, livrată la tine prin curier.

 

Materialele bonus vor fi descărcabile imediat.

Conceptul cărţii – aplicabilitate practică

Conceptul cărţii este unul simplu şi cu aplicabilitate imediată în viaţa fiecăruia. Titlul acestuia este unul la fel de simplu – Fluxul Banilor

Cele patru etape:

  1. Învaţă
  2. Gândeşte Diferit
  3. Stabileşte Obiective
  4. Acţionează

Cele patru etape sunt astfel aşezate să conducă una către cealaltă și să închidă cercul. Banii circulă între aceste etape şi alimentează fluxul, în funcţie de rezultatele pe care fiecare le obţine în urma acţiunilor sale.

Iată de ce această abordare este unică

Această carte este mai mult decât o carte. Am aşternut în rândurile acestei cărţi o parte din experienţa celor peste 10 ani petrecuţi în sistemul bancar la nivel profesionist, dar mai presus de acest trecut profesional, am trimis la tipărit o parte din ultimii 15 ani din viaţa mea. Sunt peste 20.000 de ore petrecute în domeniul financiar-bancar, ceea ce creează o perpectivă unică a lucrurilor privite prin ochii omului din interiorul sistemului.

Elementul de conexiune între tine şi banii tăi.

Cartea ”Salvează-ţi Banii” este elementul de conexiune în relaţia ta cu banii, cu aplicabilitate imediată. Vei învăţa strategii, tactici şi procese care să te ajute în dobândirea succesului în managementul finanţelor personale.

Tu eşti un lider al vieţii tale. Tu ai puterea creativă şi posibilitatea de a alege să creezi lucruri minunate în viaţa ta. Tu îţi doreşti să evoluezi şi să inspiri şi pe alţii să se alăture, pentru a avea o viaţă mai bună.

Ştii că poţi, dar nu ştii de unde să începi.

Nu ai fost învâţat în acest domeniu, iar ceea ce cunoşti acum nu este neapărat adevărat.

Învaţă Finanţe Personale şi preia controlul financiar al vieţii tale!

Ce se află în interiorul cărții ”Salvează-ți Banii”

Structura cărții urmărește conceptul ”Fluxul Banilor”, iar capitolele sunt:

Capitolul 1: Pentru o viață sănătoasă, alege-ți gândurile

Capitolul 2: Cu și despre bani

Capitolul 3: Eu vreau acum

Capitolul 4: Datoriile

Capitolul 5: Ce-am avut și ce-am pierdut sau Venituri și Cheltuieli

Capitolul 6: Educație Financiară

Capitolul 7: Obiectivele financiare, dincolo de aparențe

Capitolul 8: Ce vrea banca de la mine

Capitolul 9: Acțiune

Capitolul 10: Concentrare

BONUS: Materiale de lucru

Materialele de lucru vin în completarea informațiilor pe care le găsești în carte și te susțin în îndeplinirea următoarelor obiective financiare pe care ți le propui.

De asemenea, te vor ghida să înțelegi mai bine unde te afli în acest moment și care este direcția către care să faci primii pași de acțiune.

Salvează-ți Banii PDF

36 RON

Primești cartea în format PDF, descărcabilă imediat.

Salvează-ți Banii PDF + Audiobook MP3

124 RON
Primești cartea în format PDF și Audiobook-ul în format MP3, descărcabile imediat.

Salvează-ți Banii softcover

INDISPONIBIL

Primești cartea în format fizic, softcover, livrată la tine prin curier.

 

Materialele bonus vor fi descărcabile imediat.

„Cartea ”Salvează-ți Banii” este cea mai puternică armă pe care o poți folosi ca să schimbi lumea.”
Nelson Mandela
Lider
„Totul este relativ. Chiar și bogăția. ”Salvează-ți Banii” e la sigur!”
Albert Einstein
Relativ geniu
„Există 3 tipuri de oameni: cei care se uită, cei care se uită când li se arată și cei care cumpără cartea ”Salvează-ți Banii”
Leo DaVinci
Artist consacrat
„Aceasta este cartea pe care mi-aș fi dorit să o scriu eu!”
William Shakespeare
Autor indecis
”Rădăcinile educației sunt amare, dar fructul este dulce. ”Salvează-ți Banii” este fructul dulce al educației financiare.”
Aristotel
Filozof și gânditor