State of the Wallet BOOK

De ce ACUM este momentul să ai succes financiar

Ce ar fi dacă tot ceea ce știi despre bani și universul lor nu este adevărat?! Ce ar fi dacă toate credințele și valorile au trecut din generație în generație și îți influențează deciziile pe care le iei în prezent?

Această carte te învață să gândești ca un nonconformist în ceea ce privește banii, te provoacă să accepți și să înțelegi într-un mod simplu cum poți prelua controlul emoțiilor tale, te pune pe drumul de a deveni liderul vieții tale financiare.

State of the Wallet BOOK este un manual, un ghid practic care te ajută să spargi barierele în relația cu banii din viața ta. Îți arată în mod detaliat că deciziile pe care tu crezi că le iei în mod rațional sunt condiționate și determinate de alți factori.

Aceasta este și cauza pentru care majoritatea oamenilor operează din spatele unei versiuni învechite de software, ceea ce creează limitări evidente.

Ce ar fi dacă ai elimina aceste limitări și ai instala o versiune de software care să te susțină? Cum ar arăta viața ta din punct de vedere financiar și mai mult de atât, redefinită și trăită în termenii tăi?

AVERTISMENT: Aceasta nu este o carte de dezvoltare personală, ci o carte de evoluție financiară!

Este un proces, nimic nu se poate întâmpla peste noapte. Toți cei care își vor asuma răspunderea și faptul că sunt în controlul vieții lor, după ce vor citi și vor aplica din această carte, li se vor întâmpla următoarele “ciudățenii”:

 • vei avea din ce în ce mai mulți bani
 • vei deveni obsedat de prosperitate financiară
 • vei fi fericit de relația cu banii, fără motiv
 • îți vei crește și educa copiii cu un nou sistem de credințe și valori
 • s-ar putea să capeți obiceiuri financiare sănătoase
 • s-ar putea să te decizi să-ți începi o afacere
 • mintea ta se va elibera de balast
 • îți vei putea controla pe deplin contextul în care iei decizii
 • vei jongla cu activele și pasivele
 • vei înțelege că riscul este subiectiv propriei situații
 • condițiile exterioare nu te vor mai influența
State of the Wallet BOOK

Autorul State of the Wallet BOOK

Daniel este omul care găsește cea mai mare bucurie în a inspira și ajuta oamenii să se descopere mai bine, să-și concretizeze obiectivele, să-și monetizeze pasiunile și să-și crească afacerile.

Cu mulți ani în urmă, și-a luat angajamentul să învețe și să se dezvolte permanent, considerând că singura revoluție este propria evoluție. Promovarea și vânzarea de produse și servicii financiar-bancare, precum și administrarea relațiilor de colaborare cu companiile, de la nivel micro până la nivel de corporate, constând în consultanță de afaceri specializată, a reprezentat principalul palier pe care s-a clădit o experiență bogată de peste 10 ani de zile în sistemul financiar-bancar românesc.

De asemenea, a interacționat și a ajutat mii de oameni pentru a avea o viață financiară din ce în ce mai bună.

După încheierea carierei bancare, a pășit pe scena conferințelor, seminariilor, trainingurilor, atât din postura de formator sau de speaker, cât și din cea de participant activ, permanent implicat în dezvoltarea de noi perspective.

În prezent, este implicat în activități pe care le susține din pasiune și pe care le face cu plăcere. Zona de consultanță de afaceri pentru companii se îmbină cu cea de educație financiară și cu implicarea în dezvoltarea unei agenții care ajută companiile să crească folosind social media.

”Ce poate fi mai incitant decât să citești o carte despre energia banilor și cum să o foloseși în avantajul tău?

Iubesc stilul direct, simplu, apropiat de cititor al lui Daniel Tănase. De ce?
Pentru că îl simt acolo lângă mine când citesc despre bani, îmi explică cu răbdare că totul depinde de mine când este vorba despre bani și mă impulsionează să-mi depășesc toate convingerile negative legate de bani.

Recomand din suflet noua sa carte și mai ales să îl cunoști personal pe Daniel!
Merită orice secundă petrecută alături de el!”
Dr. Mihaela Stroe
Sociolog și analist comportamental

mihaelastroe.ro
”Cred că toți suntem de acord cu faptul că educația financiară din România este deficitară. Cartea lui Daniel vine ca o gură de aer proaspăt într-o lume în care toți vor să câștige mai mult, toți vor să ajungă independenți financiari, dar prea puțini reușesc.

Mulțumesc, pentru întrebările profunde din carte. Mulțumesc, pentru fiecare exercițiu care aprofundează fiecare lecție. La final, îți mulțumesc pentru această călătorie frumoasă și profundă în lumea banilor!”
Lorand Soares Szasz
Antreprenor și expert în creșterea accelerată a IMM-urilor

lorand.biz
”O carte este mai mult decât o sumă de cuvinte adunate între două coperți.

Este suma experiențelor și expertizei autorului, care se străduiește să le sintetizeze astfel încât acestea să fie de folos cititorului.

Acest lucru se aplică mai ales în cazul cărților ghid, care, pe lângă faptul că sunt o lectură plăcută, sunt, în mod special, utile.

Daniel a reușit să întrunească în sinteza de față asmbele aspecte: este pe cât de relaxantă și facilă ca lectură, pe atât de simplă, clară și ușor de aplicat.

Punând cap la cap noțiuni despre jocul interior al banilor, precum și despre modul în care îi poți gestiona, Daniel îți oferă o cale scurtă spre a înțelege șabloanele și condiționările de natură financiară și cum să ieși din cercul vicios al preocupării și datoriilor.”
Paul Avram
Ghid Interior, Mentor

paulavram.ro
”Există cărți care își propun să te învețe cum să fii milionar.

Există cărți care îți ”vând” visul prosperității nelimitate.

Și există cărți care sunt ca o hartă, care îți prezintă toate drumurile, îți prezintă și vehiculele cu care le poți parcurge, iar apoi decizia este a ta: să alegi cel mai bun drum pentru tine și cel mai bun vehicul pentru a-l parcurge, către obiectivele financiare și personale pe care ți le dorești.

State of the Wallet BOOK este cartea care te ajută să alegi drumul, cum vrei să-l parcurgi și te susține să acționezi și să-l urmezi, cu tot spiritul tău!”
Alexandru K. Kelerman
Antreprenor, CEO KelerMedia

kelermedia.com

Audiobook - MP3

88 RON

Comandă cartea în format audio MP3. Peste 5 ore de conținut, citit de către autor.

PDF

49 RON

Comandă cartea în format digital PDF, pentru a o citi pe iPad sau Kindle.

Comandă PACHETE: Pachet Audiobook + PDF

137 RON

Comandă cartea în audio, MP3, cu peste 5 ore de conținut, citit de către autor + cartea în format digital PDF, pentru a o citi pe iPad sau Kindle.

Pachet Enterprise

Sună pentru detalii

Comandă minim 100 de exemplare State of the Wallet BOOK în format fizic – softcover sau CD și primești o zi de training susținută de Daniel Tănase, pentru compania ta.

 

Contactează-ne pentru detalii, cu titlul ”Pachet Enterprise”

ISBN ediție online: 978-973-0-25223-1 | Toate drepturile rezervate © Daniel Tănase | Digital consulting by KelerMedia