Program de coaching 1-1

Healthy Business Mentoring este un program adresat antreprenorilor, freelancerilor și profesioniștilor din diverse domenii de activitate.

Scopul programului este să îți ofere instrumentele necesare afacerii tale, susținere și pregătire mentală și emoțională, astfel încât afacerea ta să devină una solidă și sănătoasă, pregătită pentru etapa următoare de dezvoltare, optimizare sau deblocare a acesteia.

Durata este de 90 de zile și se poate prelungi în cazul în care nu ți-ai atins obiectivele stabilite la începutul programului.

Programul are 5 etape importante:

1) Relația cu banii și afacerile

Această etapă te conectează sau reconectează cu afacerea ta, bazată pe principiul lumea ta interioară creează și determină lumea ta exterioară.

În cadrul acestei etape vei identifica și aduce spre conștientizare, în mod detaliat și specific relația cu banii și afacerile din viața ta. Scopul este să afli ce anume te împiedică sau te blochează atunci când dorești să înaintezi cu dezvoltarea afacerii tale.

Vei conecta punctele tari și punctele slabe atât la nivel de individ, cât și la nivel de afacere.

Scopul etapei este să ajungem la punctul în care te vei descoperi mai bine pe tine, ca pion central al relației cu banii și afacerile din viața ta și te vei conecta cu viziunea ta antreprenorială.

2) Fundația

Aceasta este o etapă necesară de învățare pentru dobândirea acelor cunoștințe de educație financiară și antreprenorială necesare.

Aici vei afla, învăța și dobândi principii de bază în afaceri, iar dacă nu ai niciun fel de cunoștințe prin care să înțelegi situațiile financiare ale afacerii, fluxurile economice ale afacerii și alte aspecte specifice, aceasta este etapa în care vor veni aceste informații.

Scopul fundației este să-ți asigure o mentalitate sănătoasă despre afaceri, iar pe baza cunoștințelor dobândite să poți lua decizii diferite și suportive pentru afacerea ta.

3) Analiza afacerii

Aici va fi efectuată atât în teorie, cât și practică pe afacerea ta și cazul tău, analiza afacerii în ansamblu, analiza financiară și a altor fluxuri economice specifice.

Vei identifica și analiza într-un mod specific piața, domeniul, riscurile, fluxurile economice, cifrele, competiția și oportunitățile de afaceri în cazul tău.

Scopul acestei etape este crearea unei analize cât mai complete și detaliate a afacerii tale, astfel încât să poți identifica punctele tari, punctele slabe, care sunt indicatorii economici pe care să-i urmărești și să știi să-i interpretezi.

4) Optimizarea afacerii

Pe baza tuturor etapelor anterioare, vom putea identifica ce se păstrează, se modifică, se îmbunătățește sau se înlătură din afacerea ta.

Tot aici, vei putea identifica și începe să optimizezi sau să implementezi noi sisteme, proceduri, checklist-uri sau alte lucruri care vor fi considerate necesare.

Scopul acestei etape este trecerea la acțiune și de implementare de soluții noi pentru a trece la nivelul următor în afacerea ta.

5) Soluții de creștere și dezvoltare

Acest modul este flexibil și poate face referire la vânzări, marketing, e-commerce, rețele sociale, comunicare și poziționare a ta și a afacerii tale, în special în mediul online, dar și cu adaptare la mediul offline, dacă afacerea ta are prezență fizică semnificativă și avem obiective stabilite în acest sens.

Scopul acestei etape este să te ajute să-ți îndeplinești obiectivul de a avea o afacere solidă și sănătoasă, prin implementarea de noi modalități de comunicare și poziționare a afacerii tale.

Cum se desfășoară practic?

1. Sesiune de Lansare în Program

Prima sesiune ne vom întâlni 1 la 1 și vom discuta cum se adaptează programul pentru cazul tău specific.

Astfel, vom avea împreună o imagine clară asupra a ceea ce urmează să se întâmple în următoarele 12 săptămâni.

De la obiectivele pe care dorești să le atingi în cadrul programului, până la strategia și modul de lucru.

Vom stabili de comun acord calendarul întâlnirilor, astfel încât să poți să lucrezi la program și să poți să lucrezi și la afacere în același timp.

2. Sesiuni de lucru săptămânale

Ne vom întâlni în fiecare săptămână, de preferabil la aceeași zi și aceeași oră, astfel încât să avem continuitate și predictibilitate.

Acest lucru se va întâmpla pe parcursul celor 12 săptămâni, deci 11 sesiuni de lucru de 60 de minute, în afară de sesiunea inițială.

3. Chat privat cu Daniel

De fiecare dată când vrei să discuți ceva în privat cu Daniel, vei primi răspuns de Luni până Vineri, în maxim 24 de ore.

Sunt aici să-ți deschid mintea la noi posibilități de a face ca TU și afacerea ta să treceți la nivelul următor. Ai suportul meu mental, emoțional și tehnic pentru a reuși, astfel încât să te poziționezi acolo unde 80% din antreprenorii din România nu sunt, dar și-ar dori să fie.

Uite și câteva mărturii ale celor care au trecut prin acest program:

“Lucrând cu Daniel Tănase pot spune că am primit cele mai bune recomandări pentru afacerea pe care o conduc, ca și cum chiar el ar fi fost parte din aceasta.

A înțeles nevoile afacerii mele și a venit cu soluții adecvate depășirii acestora. Îl recomand pe Daniel, atât pentru afaceri naționale, cât și internaționale, afaceri care să devină sănătoase, fără afectarea bugetului de cheltuieli.”

-Daniel Turbatu, CEO Paysera România

“Îl cunosc pe Daniel de aproape 5 ani, timp în care am colaborat pe diferite domenii de activitate. Interesul comun pentru business ne-a adus în fața dezbaterii unor situații provocatoare, care au condus la crearea de strategii, luarea deciziilor potrivite și implementarea acestora.

Daniel m-a ajutat să înțeleg mai bine cifrele afacerii mele, ceea ce m-a făcut să pot lua decizii inteligente care au condus la creșterea și optimizarea afacerii.

Îl recomand cu căldură pe Daniel ca un bun profesionist, dar și ca un om extraordinar.”

-Mădălin Moroianu, Serial Entrepreneur HoReCa

“Daniel este un om care se pricepe foarte bine să explice ceea ce știe. Cu ajutorul lui am reușit să-mi înving frica și să pun bazele unei afaceri sănătoase. Încă de la început, prin îndrumarea lui, am găsit drumul perfect pentru creștere și atragere de finanțări.

Am învățat foarte multe lucruri noi de la el, pe care abia aștept să le pun în practică.

Recomand 100% și îi mulțumesc pentru tot!”

-Dragoș Almăjan, Antreprenor Industria de Recreere și Divertisment

Dacă ești gata să intri în program, programează un apel pentru a-ți răspunde la ultimele întrebări aici: https://calendly.com/danieltanase/30min

Dacă nu te-ai decis încă, programează apelul pentru atunci când ești gata să începi!

Contactează-mă