Termeni și condiții

DEFINIȚII

Termenii utilizați în prezentul contract vor avea următoarele semnificații:

www.danieltanase.com” înseamnă un website asupra căruia Resaes Consult SRL înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/250/2012, având C.U.I. 30004080, denumit în continuare Resaes Consult, deține drepturile patrimoniale de autor. Pe danieltanase.com persoanele fizice și juridice se pot înregistra în condițiile acceptării “Termenilor și Condițiilor”

“Utilizator” înseamnă persoana care se înregistrează pe danieltanase.com, accepta Termenii și Condițiile se înscrie prin formularul dedicat și dorește achiziționarea unor servicii sau produse de pe danieltanase.com

Produs” înseamnă un bun care este disponibil pentru a fi achiziționat de către Utilizator de pe danieltanase.com

Serviciile” înseamnă serviciile disponibile pe danieltanase.com. pentru a fi achiziționate de către Utilizator.

I. ACORDUL DE UTILIZARE A SITE-ULUI danieltanase.com

 • Site-ul danieltanase.com (denumit în continuare „Site-ul” sau „danieltanase.com„), conținutul acestuia, inclusiv orice pagină componentă a acestuia sunt puse la dispoziție de Resaes Consult SRL și pot fi utilizate numai în conformitate cu condițiile de acces și utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atenție înainte de a utiliza danieltanase.com.
 • Prevederile menționate în continuare, respectiv Termenii și Condițiile com de către orice persoană, constituie contractul (denumit în continuare „Contractul”) dintre Resaes Consult SRL, cu sediul social în Strada Democrației, bl 86, sc D, ap 61, Buzău, Județul Buzău,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/250/2012, având C.U.I. 30004080, și orice persoana (denumita în continuare „Utilizator”) care utilizează danieltanase.com.
 • Utilizarea danieltanase.com, respectiv înregistrarea ca “Utilizator” și accesarea unor servicii sau produse de pe danieltanase.com presupune capacitatea legală necesară pentru perfectarea unor raporturi contractuale, astfel ca utilizarea Site-ului danieltanase.com constituie o declarație privind îndeplinirea următoarelor condiții (i) împlinirea vârstei de 18 ani; (ii) inexistenta unor circumstanțe care afectează capacitatea legală și (iii) acceptarea deplină a prevederilor din acest Contract. Dacă oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, trebuie să încetați imediat utilizarea danieltanase.com.
 • Resaes Consult SRL își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral prezentul Contract, modificările urmând a produce efecte la data publicării Contractului modificat pe com și acceptării de către Utilizator a acestuia. În cazul unor modificări, ele vor fi comunicate Utilizatorilor la adresa de email furnizată de către aceștia.

II. SERVICIILE DISPONIBILE

Prin danieltanase.com, Resaes Consult SRL oferă Utilizatorilor o interfața prin care aceștia pot accesa informații, servicii și produse.

III. ACHIZIȚIONAREA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR

 • Achiziționarea Serviciilor sau a Produselor de la un alt Utilizator, se face contra cost, în condițiile agreate de către Utilizator
 • Cumpărarea Produselor și a Serviciilor se poate face prin înregistrarea Utilizatorului cu datele corecte solicitate.
 • com va lua toate măsurile necesare pentru livrarea corespunzătoare a Produselor și Serviciilor.
 • Utilizatorul este singurul răspunzător pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate pe danieltanase.com și pentru orice alte informații furnizate în executarea prezentului contract.
 • Resaes Consult SRL, respectiv danieltanase.com, nu răspunde pentru niciun efect pe care îl poate avea completarea eronată de către Utilizator a datelor care i se solicită.

IV. PLATA PRODUSELOR ȘI/SAU A SERVICIILOR

Plata Produselor și/sau a Serviciilor comandate se face de Utilizator către danieltanase.com prin modalitățile puse la dispoziție de danieltanase.com. 

V. LIMITE DE ACCES ȘI UTILIZAREA Site-ului danieltanase.com

 • Utilizatorul nu poate copia, publica, descărca, transmite, vinde, utiliza și nici intermedia sau înstrăina în niciun mod materialele (texte, imagini, secvențe video sau audio, logo-uri etc.) publicate pe danieltanase.com, fără acordul prealabil scris al Resaes Consult SRL.
 • În utilizarea danieltanase.com sunteți de acord să nu: (i) utilizați danieltanase.com pentru a trimite junk e-mail, spam, mesaje în lanț, scheme piramidale, detalii despre afaceri MLM sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau în alt mod; (ii) afișați, transmiteți, publicați, distribuiți sau difuzați materiale sau informații care sunt defăimătoare, ilegale, obscene, amenințătoare, abuzive, de hărțuire sau ilegale; (iii) afișați, transmiteți, publicați, distribuiți sau difuzați materiale sau informații care ar putea incita la discriminare, ură sau violență față de orice persoană sau un grup, pe criterii de rasă, religie, handicap, naționalitate sau în alt mod ilegal; (iv) amenințați, abuzați, perturbați sau să încălcați în orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane; (v) utilizați orice informații sau materiale în orice manieră care încalcă un drept de autor, brevet, marcă comercială sau alt drept de proprietate ale oricărei persoane; (vi) să încărcați fișiere care conțin un virus, viermi, troieni sau date corupte care pot afecta funcționarea calculatorului sau a proprietății altuia; (vii) colectați sau stocați informații personale despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail; (viii) faceți reclamă sau să oferiți cumpărarea sau vinderea de Produse sau Servicii în orice scop comercial, cu excepția cazului în care mijlocul de comunicare pus la dispoziție de Site permite în mod specific astfel de comunicări și numai pentru categoria de servicii și/sau bunuri prevăzută explicit; (ix) vă prezentați ca având o alta identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane; (x) încălcați legile sau regulamentele în vigoare; (xi) afișați, transmiteți, publicați, distribuiți sau să difuzați materiale sau informații pe care nu aveți dreptul de a le transmite potrivit legii sau unui contract ori unei relații contractuale.
 • Orice încălcare a acestor limitări poate duce la blocarea accesului la danieltanase.com a Utilizatorului și/sau la suspendarea contului de utilizator, precum și, după caz, la sesizarea organelor în drept pentru aplicarea sancțiunilor legale.

VI. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

 • danieltanase.com solicită Utilizatorilor să se înscrie pe pagina dedicată și să își creeze un cont, daca acest lucru este disponibil, și să finalizeze procesul de înregistrare prin furnizarea unor informații și înregistrarea unui nume de utilizator. Utilizatorul este responsabil pentru realitatea informațiilor furnizate la înregistrare.
 • Înregistrarea Utilizatorului în vederea comandării de Produse sau Servicii poate fi amânată sau refuzată atunci când nu sunt furnizate informațiile necesare solicitate sau când informațiile sunt insuficiente.
 • Resaes Consult SRL și, respectiv danieltanase.com, are dreptul de a revizui datele, informațiile și materialele postate în cadrul site-ului și de a îndepărta, discreționar, orice fel de materiale sau date care încalcă condițiile de acces și utilizare ale danieltanase.com sau care, în opinia danieltanase.com, sunt inacceptabile.

VII. DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI CONFIDENȚIALITATE

 • Înregistrarea unui Utilizator în vederea achiziționării sau oferirii unor Produse sau Servicii presupune furnizarea unor informații de bază privind persoana Utilizatorului. danieltanase.com va menține confidențialitatea datelor transmise de Utilizatori pentru înregistrare și nu le va face publice, exceptând cazurile prevăzute de lege.
 • Resaes Consult SRL respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 • Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.
 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Resaes Consult SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare la registrul general 0026172 și are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorul le furnizează.
 • Potrivit Legii nr. 677/2001, Utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor și de opoziție și de dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi ale Utilizatorului pot fi exercitate prin informarea în scris a Resaes Consult SRL, expediată pe adresa societății sau la adresa de email [email protected].
 • Prin achiziționarea Produselor sau a Serviciilor, Utilizatorul își exprimă în mod expres și fără rezerve acordul că datele sale cu caracter personal, furnizate către Resaes Consult SRL să fie folosite pentru livrarea Produselor și/sau Serviciilor.
 • Utilizatorul beneficiază de drepturile prevăzute de art. 12-15 din Legea nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 • Site-ul danieltanase.com colectează informații statistice despre calculatorul utilizatorilor, inclusiv, daca este cazul, adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser folosind un fișier cookie care este stocat pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile conțin informații care sunt transferate pe discul dur al computerului și sunt folosite pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Utilizatorul și / sau terțele persoane ce navighează pe Site pot refuza să accepte cookie-uri prin activarea unor setări ale browser-ului, ce va permite să respingă cookie-urile. Cu toate acestea, dacă utilizatorul și / sau terțele părți, ce navighează pe site, selectează această setare, pot fi în imposibilitatea de a accesa anumite părți ale site-ului sau în imposibilitatea de a beneficia de unele servicii.
 • Cu excepția cazului când utilizatorul și / sau terțele părți ce navighează pe site au ajustat setările browser-ul să refuze cookie-urile, sistemul va emite cookie-uri atunci când vă conectați la Site.
 • Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Resaes Consult SRL.
 • Datele personale stocate, utilizate și prelucrate de către Resaes Consult SRL nu sunt folosite pentru a fi vândute, cedate altor terțe părți, nu sunt cedate sau transferate în altă parte sub nicio formă fizică sau electronică.
 • Securitatea, siguranța și garantarea datelor cu caracter personal este asigurată prin serviciile site-ului wphosting.ro.
 • Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
  Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la e-mail [email protected] sau prin accesarea butonului Dezactivare/Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.
 • Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
 • Pentru comenzile de pe danieltanase.com, datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.
 • Acest Site poate găzdui propria publicitate, afiliat sau rețele de publicitate. Această publicitate este arătată prin serverele publicitare care de asemenea, folosesc, cookie-uri pentru a afișa conținutul de publicitate legat de utilizatori. Fiecare dintre aceste servere de publicitate are propria politică de confidențialitate, care poate fi găsită pe propriile pagini web.
 • Furnizorii de servicii cu care colaborăm pentru a ne desfășura activitatea sunt Mobilpay (plată online), Google Analytics (furnizor analiză trafic site), Fan Courier (servicii de curierat), ConvertKit (serviciul de newsletter), WPHosting (hosting și securitate site).
 • Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected]. Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected]. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

VIII. LEGĂTURI CĂTRE SITE-URI ALE UNOR TERȚE PĂRȚI

danieltanase.com poate include legături (link-uri) către site-uri ale unor terțe părți care sunt controlate și întreținute de către alte persoane. Orice legătură către/la alte site-uri nu este o aprobare a acestor site-uri și declarați ca sunteți de acord ca Resaes Consult SRL, respectiv danieltanase.com nu va fi ținut răspunzător pentru conținutul sau disponibilitatea oricăruia dintre respectivele site-uri.

IX. DECLINAREA ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERI

 • Resaes Consult SRL , respectiv danieltanase.com, inclusiv orice angajat sau administrator al acestuia, nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere directă, indirectă sau aferentă și pentru nici un fel de prejudicii (incluzând, fără a se limita la: pierderea afacerii sau oportunității, pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel) decurgând din sau în legătura cu utilizarea danieltanase.com.
 • Resaes Consult SRL nu declară și nu oferă nici o garanție că danieltanase.com va răspunde așteptărilor Utilizatorului altfel decât s-a prevăzut explicit și nici că funcționalitatea danieltanase.com va fi neîntreruptă sau fără erori, ca defectele vor fi corectate, că serverul care le face disponibile sunt lipsite de viruși informatici sau orice alte elemente care pot afecta sistemele cu care interacționează direct sau indirect și asupra cărora danieltanase.com nu are nicio influență.

X. DESPĂGUBIRI

 • Prin utilizarea danieltanase.com, Utilizatorul își exprima acordul să despăgubească și să exonereze de răspundere Resaes Consult SRL, danieltanase.com, inclusiv orice angajat, sau administrator al lor, în legătura cu orice încălcare a acestui Contract pe care Utilizatorul o săvârșește, ca și în legătură cu orice pretenție sau cerere împotriva Resaes Consult SRL, danieltanase.com, inclusiv a angajaților, sau administratorilor acestuia făcută de către o terță parte și care decurge din încălcarea angajamentelor luate de către Utilizator.
 • Resaes Consult SRL deține drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la website, codul sursă, baza de date, design-ul site-ului, materialele și clipul de prezentare iar Utilizatorii nu vor disputa sau contesta, direct sau indirect, în timpul desfășurării relațiilor contractuale și după încetarea Contractului, oricare din aceste drepturi ale Resaes Consult SRL și nici validitatea acestora.
 • Utilizatorul nu va înregistra la nicio instituție/autoritate/organism național sau internațional, în mod direct sau indirect, sub nicio circumstanță, fără aprobarea expresă prealabilă a Resaes Consult SRL, mărci, denumiri, domenii de internet, firme, logo-uri, drepturi de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală, precum și orice alte derivate ale acestora deținute de Resaes Consult SRL . Această obligație este esențială, astfel încât, în caz de încălcare a acesteia de către un Utilizator, acesta va transfera sau cesiona imediat către Resaes Consult SRL drepturile derivate din această înregistrare și va plăti eventualele daune cauzate Resaes Consult SRL.

XI. NULITĂȚI

Dacă oricare dintre clauzele acestui Contract va fi declarată de o instanța competenta ca invalidă, ilegala sau inaplicabilă din orice motiv, respectiva clauză (orice termen/condiție) va fi înlăturat(ă) iar restul clauzelor (termenilor și condițiilor) vor rămâne în vigoare, continuând să producă efecte, fiind obligatorii și executorii. În cazul unei astfel de nulități, clauzele, termenii și/sau condițiile anulate vor fi înlocuiți/înlocuite cu alții/altele adecvate în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la data la care hotărârea judecătorească de declarare a nulității are efect juridic.

XII. LEGEA APLICABILĂ ȘI INSTANȚA DE JUDECATĂ

Acest Contract va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile din Romania, iar orice dispute sau litigii dintre părți în legătura cu acesta vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din București, Romania.