Consultanță și training pentru companii

Consultanță și training pentru companii

În România, societățile comerciale se află printre ultimele locuri la nivel european și mondial în accesarea de programe de training, coaching sau consultanță specializată.

Fie că aceste programe se adresează la toate nivelurile manageriale sau de execuție, fie că se adresează în direcția stabilirii unei viziuni a afacerii și a îndeplinirii acesteia, situația este aceeași.

Lipsa înțelegerii importanței de ajutor specializat pentru o companie poate conduce la decizii mai puțin inspirate, la confuzie, la o imagine neclară atât internă, cât și externă, precum și la neexploatarea oportuntăților care apar la tot pasul.

Interesul principal al unei companii este să crească, să se dezvolte, să investească și să reinvestească permanent pentru a construi o afacere care face mult mai mult decât bani.

Un aspect esential și puțin înțeles încă este acela că <strong>o afacere nu poate crește mai mult decât cel care a avut ideea sau viziunea și care o conduce sau oamenii care formează echipa de lucru</strong>.

Cea mai importantă investiție pe care o poate face o afacere este în oameni, la toate nivelurile. În momentul în care a fost luată această decizie de dezvoltare, drumul companiei tale și al oamenilor tăi se poate intersecta cu experiența mea de peste 15 ani acumulată în lucrul cu firmele și mai ales cu oamenii.

Fie că este vorba despre un start-up, fie că este o companie medie, fie că te-ai dezvoltat și ai atins un nivel de platou, fie că ești în creștere și vrei să crești mai mult te pot sprijini prin training, coaching sau consultanță specializată pentru tine, pentru oamenii tăi și pentru afacerea ta.

Pune oamenii pe primul loc și compania ta își va vedea mai ușor de drum.

Așadar, dacă îți iei angajamentul față de tine însuți și vrei să atingi următorul nivel de dezvoltare individual al tău și al oamenilor tăi și vrei să ajungi la următorul nivel al afacerii tale, te invit să mă contactezi prin formularul de mai jos și continuăm discuția de acolo.

Cu drag,

Daniel

Contactează-mă