skip to Main Content

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Stitcher (Android)

Download MP3

Sumar

La bine și la greu. În sărăcie sau în bogăție.

Dincolo de vorbele pe care oamenii și le adresează atunci când formează un cuplu, se ascund multiple provocări de ordin financiar.

Descriere

Problemele financiare în cuplu există, iar ele pot fi de diverse feluri: de la cele de comunicare, la cele de educație, de la cele de comportament la cele de administrare a banilor.

Indiferent de modul în care sunt administrați banii, în comun sau separat, un studiu arată faptul că 58% din respondenți susțin că țin minte toate cheltuielile, 28% își notează pe hârtie/carnețel și doar o mică parte folosesc o aplicație dedicată.

Un alt rezultat provocator: 73% spun că sunt mulțumiți de sistemul actual de administrare al banilor, iar 59% nu vor să schimbe nimic la acest aspect.

Cum pot fi abordați acești oameni? Ce idei sau sfaturi pot fi potrivite pentru ei? Cum pot fi prevenite și soluționate problemele financiare cu care se confruntă cuplurile?

La toate aceste întrebări am răspuns împreună cu un invitat pe măsura dialogului, iar materialul de discuție pe care l-am avut la dispoziție, ne-a susținut și ne-a arătat exact unde suntem în România.

Te invit să asculți acest episod în care avem soluții practice pentru sănătate financiară în cuplu.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

iTunes

Stitcher

Urmărește-mă Online Aici:

Website: http://danieltanase.com

Facebook: http://www.facebook.com/danieltanasefinantepersonale

YouTube: https://www.youtube.com/c/danieltanase79

Instagram: http://instagram.com/danieltanase_finantepersonale

Sparge Credințele Limitative Despre Bani

Sparge credințele limitative despre bani, chiar dacă acestea au fost scrise din copilărie.

Am creat un material audio care te va ajuta să identifici și să reformulezi credințele pe care le ai în acest moment despre bani și să lucrezi constant pentru a le transforma în ceva benefic pentru tine.

De asemenea, vei primi articole, materiale audio și video care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relația cu banii din viața ta.

Datele tale sunt mereu în siguranță. Fără SPAM.

Introdu numele și adresa ta de email și îți voi trimite materialul audio.

Powered by ConvertKit
Back To Top