Finanțe FM-EP-036-Despre antreprenoriat, francize și finanțe cu Bogdan Pandea

  • aprilie 30, 2020

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Stitcher (Android)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Cea mai bună facultate de business este să ai propriul tău business.

Fiecare vrea să lase ceva în urmă, oameni schimbați, care au luat decizii și au văzut într-adevăr un bine.

Descriere

Franciza înseamnă mai mult decât sisteme, este o facultate de business și un mod foarte liniștitor, de încredere, de a începe în lumea antreprenorială.

Este foarte important să știi să analizezi Return on Investment and Return on Effort, pentru că altfel nu faci altceva decât să plimbi banii și, la sfârșitul zilei ești în același loc.

În perioada următoare este necesar, util și important de observat comportamentul consumatorului, pentru că, într-un fel sau altfel, suntem ca la început, ca un start-up.

Financiar, cea mai bună fundație este economisirea și, după aceea, să găsești metodele potrivite pentru tine, astfel încât să ajungi la ce ți-ai dorit.

O situație din care Bogdan a rămas fără permis pe loc timp de 3 luni de zile, l-a condus la una din cele mai importante decizii în conducerea și extinderea afacerilor.

De asemenea, lecțiile de educație financiară primite în familie au fost esențiale și i-au asigurat un alt tip de mentalitate, unul în care a învățat să gândească mare și cum să facă pașii necesari să treacă la următorul nivel.

Află de la Bogdan și alte detalii utile, interesante, de aplicat în viață și în afaceri, ascultând acest episod.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

Instagram

Articole similare