Finanțe FM-EP-038-Banking modern, IBAN de România și Fintech cu Daniel Turbatu

  • iunie 3, 2020

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Stitcher (Android)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Bankingul modern nu este un moft, ci o necesitate.

Este ușor, la îndemână, are IBAN în RON și merită toată atenția ta, fie că ești companie, fie că ești persoană fizică.

Descriere

„Mă bucur că trăim aceste vremuri. Acum 5 ani de zile, când auzeai în România de termenul de fintech îți puneai foarte multe întrebări, de tipul „Despre ce este vorba?” sau „Ce este aici?”

Companiile sunt obiectivul nostru în acest moment în România. Platforma pe care o reprezint există din 2012 în Lituania și se știe că ce înseamnă fintech a cam plecat de la țările baltice.

Concurența este mai puternică pentru piața reprezentată de produse și servicii pentru persoane fizice. Și noi activăm pe această piață, dar nu este interesul nostru primar.

Din fericire, pe piața din România, antreprenorii sunt deschiși în folosirea acestor platforme. Mai ales, că cei care sunt prezenți pe piață de câțiva ani au făcut deja educație financiară și au atras oamenii către noile soluții disponibile global.”

Avem de făcut o muncă de pionierat în ceea ce privește metodele alternative de acceptare a plăților pentru magazinele online.

Ce fluxuri financiare îmi pot fi simplificate dacă folosesc o astfel de platformă?

Ce este open banking și cum ne afectează faptul că România a fost ultima țară care a adoptat legislația și regulamentele specifice? Ce se întâmplă cu serviciul de inițiere a plăților și care sunt avantajele?

De ce să alegi o platformă de fintech și de ce, în mod particular, să alegi Paysera?

La toate aceste provocări și întrebări vei primi răspuns din acest episod valoros în care am discutat cu Daniel Turbatu, Country Manager la Paysera România.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

Instagram

Produse similare