Finanțe FM-EP-047-Cum depășești barierele emoționale

  • septembrie 30, 2020

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Pentru a avea succes în viața ta financiară este necesar să treci peste anumite bariere mentale și emoționale.

Ca în orice domeniu, mai întâi înveți, apoi gândești diferit, apoi vei putea să-ți stabilești noi obiective și apoi treci la acțiune și vezi ce rezultate obții.

După ce ai făcut asta, continui circuitul până obții ceea ce ți-ai propus.

Dacă barierele mentale sunt relativ mai ușor de depășit, fiind necesar un efort intelectual în această direcție, cu barierele emoționale lucrurile nu stau la fel.

Descriere

Barierele emoționale sunt și cele care îți afectează creativitatea, puterea de inovare, adaptabilitatea la nou, observarea oportunităților, găsirea soluțiilor și evoluția personală.

De aceea, sunt anumite abilități care pot fi învățate și aduse la automatism, însă sunt alte bariere care nu au nicio legătură cu abilitățile.

Există aceste bariere emoționale care, chiar dacă nu le vezi cu imediata ta putere de observare, ele sunt acolo la fel de reale ca orice vezi sau poți atinge. Ca un lider al propriei vieți, din punct de vedere financiar, este necesar să le înțelegi și să vezi ce poți face pentru a le depăși.

Ideea este că: Nimănui nu-i pasă!

Despre ce? Despre situația ta financiară. La nivel practic și direct, cam așa este.

Însă, problema intervine în momentul în care gândești și simți astfel. Este vorba despre faptul că nu ai încredere în tine și în forțele tale și atunci te raportezi la exterior, mai precis la relația cu alte persoane.

Când procedezi așa, tot ceea ce generezi este frustrare. Dezvoltă-ți încrederea de sine este soluția și sunt nenumărate în jurul tău. Până să lucrezi la ea, îți transmit că tot ceea ce îți dorești ți-a fost oferit deja. Mai rămâne să faci tu conexiunile.

Află și despre celelalte bariere emoționale, ascultând acest episod aprins și captivant.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

TikTok

Articole similare