Mulțumesc

  • decembrie 28, 2016

Salutare! 🙂

Fără să ne dăm seama prea bine a venit sfârșitul de an. Nu mă apuc să fac vreun bilanț numeric pe aici, pentru că singurul interesat de acest lucru ar trebui să fiu doar eu.

În fiecare zi, în orice privință, pot face să devin din ce în ce mai bun și asta este preocuparea mea principală. La acest aspect contribuie fiecare din voi, înseamnă mult pentru mine și îți mulțumesc.

Pentru că este ultima oară când îți scriu în acest an, m-am gândit să-ți transmit două informații scurte și la obiect.

Prima este aceea că am făcut un TOP al celor mai citite 5 articole de pe blog la categoria finanțe personale și acestea sunt următoarele (într-o ordine aleatorie):

Diferența dintre active și pasive – principala cauză a problemelor financiare

active si pasive

5 filme grozave despre bani

5 filme grozave despre bani

Venitul pasiv

venitul pasiv

De la ce să te abții între 20 și 30 de ani din punct de vedere financiar

de-la-ce-sa-te-abtii-intre-20-si-30-de-ani-din-punct-de-vedere-financiar-1

5 cărți despre prosperitate

5 carti despre prosperitate

A doua informație este că episodul de vineri din emisiunea State of the Wallet nu va fi, dar voi fi LIVE pe pagina de facebook  (click aici). Urmărește-mă acolo și te voi anunța din timp la ce oră se va întâmpla. Îmi poți adresa întrebări cu un reply la acest email și îți răspund atunci.

Cred cu tărie că am adus valoare în viața ta și voi continua să fac acest lucru și anul care vine, un an extrem de provocator pentru mine. Detalii – la momentul potrivit.

Îți mulțumesc și îți sunt recunoscător pentru că ești alături de mine în această călătorie prin viață, îți urez să fii fericit sau fericită, pentru că sărbătorile sunt fericite oricum și să ai un an extraordinar.

Cu respect și iubire,

Daniel

Articole similare