Răspund la întrebări

  • octombrie 6, 2015

Este momentul să răspund la întrebări! Am primit o grămadă de întrebări pe parcursul acestei perioade, de când am început să scriu seria de 30 de articole în 30 de zile despre finanţe personale. De asemenea, am primit multe întrebări întâlnindu-mă cu oameni direct faţă în faţă sau la diversele evenimente la care am putut ajunge în ultima vreme.

Este de înţeles! Joi se lansează Cartea “Salvează-ţi Banii” şi oamenii sunt încântaţi. Voi încerca să răspund în rândurile următoare la cele mai dese întrebări pe care le-am primit.

Te rog, nu ezita să dai un “reply” oricărui mesaj email pe care îl primeşti de la mine şi să mă întrebi orice este de interes pentru tine în acest domeniu şi nu numai. Îţi voi răspunde. Citesc absolut toate emailurile indiferent de ora din zi sau din noapte în care ajung în inboxul meu şi răspund cât de repede pot.

De asemenea, dacă nu te pot ajuta într-o anumită situaţie în care te afli, voi încerca să te direcţionez către persoane care te pot sprijini în găsirea celor mai potrivite soluţii.

Voi avea întotdeauna acces la aceste 30 de articole sau vor fi disponibile doar pentru un timp limitat?

Da! Ele sunt pe site, sunt scrise în cadrul acestei campanii de 30 de articole în 30 de zile şi vei avea acces la ele pe termen nelimitat. Acestea nu expiră, nu au un timp limită până la care sunt disponibile şi le poţi parcurge în ritmul tău, astfel încât să asimilezi informaţia în cel mai bun mod cu putinţă în folosul tău.

Eu abia acum încep să studiez. Sunt “finanţele personale” pentru mine?

Da! Eşti într-un loc şi un moment extraordinar! Cu siguranţă, primeşti foarte multă valoare în cele 30 de articole disponibile pe site. Împreună cu toate acestea, vine şi Cartea “Salvează-ţi Banii” şi astfel cunoştinţele tale în acest domeniu încep să capete o consistenţă serioasă.

Decât să înveţi cum să repari ceea ce ai stricat sau situaţiile în care te afli, vei învăţa încă de la început ceea ce ai de făcut pentru a evita intrarea în astfel de greşeli şi capcane. Cartea te va pregăti serios în domeniul finanţelor personale.

Totul – de la mentalitate la cunoştinţe despre bani, managementul banilor, obiective financiare şi cum să acţionezi în această direcţie, în cea a îmbunătăţirii relaţiei cu banii din viaţa ta.

Pot să citesc blogul şi cartea în felul meu?

Da! În momentul în care te apuci de citit sau ai achiziţionat cartea, tot ceea ce ai de făcut este să acorzi timp zilnic, în mod constant pentru a te educa şi a integra în viaţa ta noile cunoştinţe în acest domeniu. Nimeni şi nimic nu te grăbeşte, aşa că învaţă finanţe personale în rimtul tău. Cel mai important lucru este să fii în acţiune, să nu te opreşti. Cartea este un izvor de inspiraţie şi vei găsi cel puţin o idee practică cu care să rămâi şi să o aplici imediat în viaţa ta.

Această carte mă va ajuta să devin mai bun în relaţia cu banii, arătându-mi în mod practic?

Da! Vei avea două opţiuni: să faci asta într-un ritm mai lent sau într-un ritm mai rapid. Cartea este scrisă într-un ritm alert, dar nu există niciun înlocuitor pentru ceea ce se cheamă „practică”. Există un anumit mod de a face lucrurile care să te ajute să înveţi mai rapid.

Scopul meu este ca prin aceste articole şi prin această carte să-ţi ofer un mod util, care să te sprijine în atingerea obiectivelor tale, care să aibă un impact semnificativ asupra cunoştinţelor tale în finanţe personale şi, bineînţeles, să te ajute să nu pierzi timpul.

Dacă cumpăr cartea, voi beneficia de avantaje la alte produse pe viitor?

Da! După cum îţi spuneam în articolele de zilele acestea, în cadrul evenimentelor de lansare pe care le voi susţine în mai multe oraşe din România, voi îmbina lansarea cărţii cu un seminar în care voi intra în detaliu despre „5 principii simple ale banilor”.

Astfel, se pun bazele unui program care va fi disponibil în viitorul apropiat şi care să răspundă în mod cât mai bun nevoilor voastre. Toţi cei care vor cumpăra cartea vor afla primii de noutăţi şi, bineînţeles, le voi pregăti oferte pentru a-i răsplăti în acest sens. Aşa că te rog dă de ştire şi prietenilor tăi atât de lansare, dar invită-i să se aboneze la newsletter.

Există vreo garanţie a banilor investiţi în această carte?

Da! În primul rând, mă bucură faptul că această carte este văzută ca o investiţie, pentru că asta înseamnă că articolele au fost citite şi înţelese. Să achiziţionezi cărţi, cursuri, materiale audio şi video, bilete la conferinţe şi seminarii reprezintă o investiţie în tine şi în viitorul tău.

Cred cu tărie în învăţătura din această carte, calitatea acesteia fiind la un nivel foarte ridicat, iar ceea ce vei găsi acolo îţi va aduce de cel puţin 10 ori mai multe beneficii materiale decât invetiţia iniţială. Mi-am pus cunoştinţele, inima şi sufletul pentru a construi un manual, un ghid, o mină de aur, de cunoaştere, care să te sprijine pentru o relaţie mai bună cu banii din viaţa ta.

Îţi voi oferi cu încredere o garanţie de 30 de zile. Îmi doresc să pătrunzi până la cele mai adânci nivele şi să experimentezi din plin această resursă fără nicio reţinere. Dacă ai aplicat şi nu eşti mulţumit, contactează-mî în intervalul de 30 de zile şi îţi voi returna banii. Fără nicio altă întrebare.

„Când am aflat că scrie o carte cu tema „Salvează-ţi banii” m-am bucurat sincer. De ce? Abundenţa ţine de mentalitatea ta şi, prin această carte, Daniel te susţine să-ţi modelezi setarea mentală despre bani, astfel încât să acţionezi benefic pentru tine ca să îi ai. Cred că este o carte-manual extrem de utilă tuturor celor care îşi doresc abundenţa în viaţa lor.”

Dr. Mihaela Stroe (www.mihaelastroe.ro),

sociolog, speaker şi autor „În Armonie cu Mine!“

 

„Daniel, prin cartea lui, te ajută în plus să economiseşti şi bani, pentru că, având o experienţă vastă în domeniul bancar, ştie să îţi arate bornele principale şi strategiile concrete din hăţişul financiar de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să ai controlul. Lectură plăcută şi spor la pus în aplicare!”

Liviu Păsat (liviupasat.ro)

trainer, antreprenor, speaker, autor

Versiunea rapidă.

Hei, ştiu că eşti o persoană ocupată, aşa că hai să punctez pe scurt beneficiile.

  • Vei avea întotdeauna acces la toate articolele de pe blog. Nu expiră.
  • Le poţi citi în rimtul tău, oricând.
  • Cartea “Salvează-ţi Banii” este de valoare fie că eşti la început, fie că eşti avansat.
  • Produsul beneficiază de 100% garanţie pentru 30 de zile de la achiziţie.

Dacă ai şi alte întrebări la care nu ai găsit răspuns aici, te rog scrie-mi şi îţi voi răspunde în cel mai scurt timp posibil. Citesc toate emailurile şi răspund la toate emailurile!

Mai sunt 2 zile şi numărătoarea inversă continuă…

Ţi-a plăcut acest articol ? Abonează-te! Face parte din seria de 30 de articole despre finanţe personale, conducând spre lansarea Cărţii „Salvează-ţi Banii”

Articole similare