skip to Main Content

O simplă formulă pe care o înveți la școală îți arată cum poți acționa mai departe, care sunt factorii pe care îi poți influența astfel încât să ajungi unde îți propui.

Se spune că cel mai mare secret este managementul timpului și dacă TU nu îți administrezi bine timpul, atunci ceilalți vor face asta în locul tău. Asta nu înseamnă că este și în beneficiul tău direct.

Ai la îndemână câteva soluții, iar una dintre acestea este vital de înțeles și aplicat la nivelul anilor pe care îi trăiești. Este cheia pentru a avea o relație din ce în ce mai bună cu banii din viața ta.

Dacă banii sunt o resursă infinită, timpul este o resursă finită și, din acest punct de vedere, depinde numai de tine cum folosești această resursă.

Este posibil ca acest episod să fie unul din cele mai importante de până acum și îți mulțumesc și îți sunt recunoscător că urmărești.

Ţi-a plăcut acest video? Te rog, dă mai departe! Mulţumesc!

———-

Subscribe and Follow me on:

YouTube: https://www.youtube.com/c/danieltanase79

Facebook: http://www.facebook.com/danieltanasefinantepersonale

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/danielvtanase

Website: http://danieltanase.com

Sparge Credințele Limitative Despre Bani

Sparge credințele limitative despre bani, chiar dacă acestea au fost scrise din copilărie.

Am creat un material audio care te va ajuta să identifici și să reformulezi credințele pe care le ai în acest moment despre bani și să lucrezi constant pentru a le transforma în ceva benefic pentru tine.

De asemenea, vei primi articole, materiale audio și video care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relația cu banii din viața ta.

Datele tale sunt mereu în siguranță. Fără SPAM.

Introdu numele și adresa ta de email și îți voi trimite materialul audio.

Powered by ConvertKit
Back To Top