skip to Main Content
Cum Să Răspândeşti Binele în Jurul Tău

Mulţumesc pentru bucuria de a trăi o nouă zi în viaţa mea. Mulţumesc pentru faptul că, în fiecare dimineaţă, am posibilitatea să-mi deschid larg braţele şi să spun de trei ori „Mulţumesc”, în timp ce privesc pe geam şi un zâmbet cald îşi face loc pe faţa mea. Mulţumesc pentru apa cu lămâie care, încă de la prima oră, îmi pune în mişcare organismul deshidratat peste noapte.

Mulţumesc pentru minutele de meditaţie în care mă conectez cu mine, valorile mele, ţelurile mele, credinţa mea. Mulţumesc pentru faptul că pot să fac mişcare şi să îmi pun corpul în stare de funcţiune. Mulţumesc pentru sănătate. Mulţumesc pentru energia pozitivă pe care mi-o oferă minutele de scris în jurnal şi minutele petrecute în compania oamenilor care mă inspiră, indiferent unde sunt aceştia. Mulţumesc pentru hrana sănătoasă care mă ajută să mă menţin disciplinat şi concentrat.

Mulţumesc pentru faptul că am şi astăzi posibilitatea de a răspândi binele în jurul meu.

Toată fiinţa mea, mental, fizic, emoţional şi spiritual, doreşte să transmită binele. Mă bucur pentru toţi oamenii care simt energia mea pozitivă şi binele pe care eu cred cu tărie că reuşeşc să-l eman. Scopul meu în viaţă este să servesc pentru crearea unei lumi din ce în ce mai bune şi să ajut cât mai mulţi oameni să-şi îndeplinească visele, pentru că ştiu că este tot ceea ce am de făcut să mi le pot îndeplini şi eu pe ale mele.

Astăzi, am o mulţumire specială de adus unui om care mi-a schimbat viaţa şi căruia îi voi rămâne recunoscător pentru totdeauna. Comentariul lui la postarea mea de pe facebook din data de 1 Martie 2015 mi-a făcut inima să tresalte de bucurie şi mi-a confirmat, încă o dată, că fericirea depinde doar de noi, de lucrurile mărunte pe care le facem şi stă numai în puterea noastră să fim fericiţi. Numele lui este Cristi Lazăr şi, alături de soţia sa Anca Jugănaru, au intrat în viaţa mea în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci totul a început să se schimbe pentru mine.

Viaţa mea, în orice privinţă, a devenit din ce în ce mai bună. Şi chiar aşa şi este. Ei sunt instructori autorizaţi Metoda Silva (click pe nume pentru detalii), programul care a declanşat toate schimbările din viaţa mea şi care mi-a arătat care este misiunea mea. Dacă te întrebi de curiozitate în ce a constat postarea mea, respectiv comentariul lui, îţi spun imediat.

Eu am scris că, cel puţin calendaristic, a venit primăvara şi am întrebat oamenii dacă şi în sufletul lor este primăvară. Am urat tuturor un gând bun, zile minunate şi le-am transmis ca, în fiecare dimineaţă, să-şi spună: „În fiecare zi, în orice privinţă, devin din ce în ce mai bun.”

Cristi a comentat, felicitându-mă pentru această urare. Apoi eu i-am mulţumit pentru mesaj, dar abia acum a sosit şi comentariul care mi-a umplut sufletul de bucurie. Mi-a scris: „Eu îţi mulţumesc pentru că răspândeşti Binele în jurul tău!”, am încheiat citatul.

Aceste zece cuvinte au fost îndeajuns pentru mine să simt că ceea ce fac, ceea ce vorbesc, ceea ce scriu, ceea ce arât, ceea ce învăţ, ceea ce transmit, ceea ce iubesc este să fac BINE.

Fericirea stă în lucrurile mici şi în puterea prezentului, chiar aici şi chiar acum. Prin tot ceea ce scriu aici pe blog, prin materialele video pe care le fac (staţi pe recepţie pentru că urmează materiale din ce în ce mai lungi şi cu scop de training), prin proiectele în care sunt implicat, sunt din ce în ce mai motivat, mai încrezător în mine, mai aproape de a atinge şi a inspira în mod pozitiv vieţile a din ce în ce mai mulţi oameni.

Sunt fericit şi entuziasmat să răspândesc Binele în jurul meu, pentru că în fiecare zi, în orice privinţă, devin din ce în ce mai bun. Mulţumesc!

Daniel, bloggerul care te motivează

Back To Top