skip to Main Content
Îţi Voi Da Curaj De Bulldog

Abraham Lincoln şi-a întrebat mai demult secretarele: „Dacă numeşti o coadă ca fiind un picior, atunci câte picioare are un cal?” Răspunsul a venit imediat: „Cinci!”. „Nu, a răspuns preşedintele, răspunsul corect este patru. Dacă numeşti o coadă ca fiind un picior, asta nu înseamnă că este un picior!”

Şi avea dreptate. Dacă tu consideri că ai în faţa ta un obstacol, în timp ce altcineva consideră că nu este (ba chiar este o oportunitate), atunci vei vedea un obstacol. Tu alegi tot timpul ce vrei să vezi şi să gândeşti despre un anumit lucru, pentru că după cum am mai spus până acum, omul devine ceea ce gândeşte şi omul vede doar ceea ce este pregătit să vadă.

Ce înţelegem este că dacă nu te schimbi în interior, nu vei reuşi niciodată să schimbi exteriorul. Dacă totul pleacă de la tine, începe cu tine şi continuă cu tine, înseamnă că eşti pilonul central al transformării şi dezvoltării tale personale. Acum rămâne doar să alegi cum vrei să continui mai departe cu viaţa ta. Dacă îţi doreşti o viaţă mai bună, este necesar mai întâi să-ţi remodelezi interiorul din cele mai adânci rădăcini, iar apoi vei vedea efectiv cum şi exteriorul se modelează în complet acord cu interiorul tău.

Descoperindu-te pe tine şi schimbându-te către pozitivitate, optimism, bucurie de viaţă, fericire, aici şi acum, exprimarea recunoştinţei, iubire necondiţionată, lumea ta se va mula pe proiecţiile tale asupra lumii înconjurătoare. Vei vedea lumea cu alţi ochi, vei schimba mediul şi vei atrage oameni cu vibraţii asemănătoare cu a ta, vei fi mai odihnit, liniştit, mai limpede, vei lua decizii mai bune ascultând întâi intuiţia (cea care nu te înşală), vei evolua şi vei avea rezultate care te vor conduce pe drumul spre succes personal şi profesional.

Întreaga ta viaţă poate deveni aşa cum ai visat. Ţi-am mai spus: visează, acţionează, planifică, acţionează, mergi cu sfinţenie pe drumul stabilit, acţionează. După cum vezi acţiunea este cea care primează, cea care face diferenţa.

O poveste care provine din India spune că a fost odată un şoricel care era permanent stresat din cauza fricii de pisică. Un magician cu milă a transformat şoricelul în pisică. Acum îi era frică de câine, aşa că transformarea a continuat în câine. Câinelui îi era frică de panteră, aşa că transformarea a continuat în panteră. Panterei îi era frică de vânător. Atunci magicianul nu a mai suportat, a renunţat şi l-a transformat înapoi în şoricel. De ce? Pentru că degeaba îl tot transforma, dacă el rămânea cu inimă de şoricel.

O poveste care subliniază încă o dată cât de important este ca schimbarea să înceapă din interior, altfel întregul proces este doar unul de faţadă şi la primul obstacol întâlnit pe drum totul se poate ruina. Care este cel mai de preţ lucru din lume pentru tine? Nu sta pe gânduri, vino cu răspunsul acum în mintea ta.

Dacă te întrebi din curiozitate: „Dar pentru tine care este?”, asta aşa pentru că mulţi au tendinţa de a răspunde la o întrebare cu o altă întrebare, îţi voi răspunde direct: EU, dar mai ales interiorul meu, inima mea, sufletul meu, spiritul meu, întreaga mea fiinţă interioară. De ce? Simplu. Pentru că nimeni nu poate aprecia CÂT valorez eu.

Doar eu pot fi conştient de valoarea mea, de ceea ce fac cu ea, de cât de mult dăruiesc din ea şi cui, de cât de important este ca eu să-mi pun întreaga valoare pentru a ajuta oamenii să se schimbe, să se transforme, să crească şi la rândul lor să devină de nepreţuit şi să împărtăşească umanităţii din valoarea şi potenţialul imens pe care îl posedă.

Te rog, fii prezent aici, minte, trup şi suflet şi începe să conştientizezi cât de mare este valoarea TA.

Și cât de important este ca noi toţi să aflăm asta, pentru că abia aşteptăm să învăţăm de la tine. Iar dacă acum te-ai hotărât să faci un pas în această direcţie şi consideri că, pentru a reuşi mai departe, ai nevoie de foarte multe lucruri, vin în atenţia ta cu o poveste antică.

Socrate credea că o persoană inteligentă duce în mod normal o viaţă modestă. Cu toate acestea, se ducea aproape zilnic la piaţă, cum era pe vremuri, unde găseai tot felul de lucruri, atât de mâncat, cât şi haine sau încălţăminte. Unul din prietenii lui, atunci, l-a întrebat de ce vine mereu la piaţă, iar Socrate a răspuns foarte senin : „Ador să vin aici şi să descopăr fără cât de multe lucruri sunt fericit!”

Aşadar, am stabilit: ai nevoie doar de abilităţile sau talentele tale, pentru că universul te-a dotat deja cu ele, dar tu nu eşti conştient de asta şi de faptul că, dacă le vei folosi pentru a contribui cu ceva lumii în care trăieşti, atunci misiunea ta supremă va fi îndeplinită.

Ştiu, ţi-e frică. Şi mie mi-a fost şi încă îmi mai este uneori, dar am învăţat să-mi înfrunt fricile şi de cele mai multe ori adopt cea mai simplă soluţie, adică mă îndrept direct spre ele. Nu îţi vei da niciodată seama cât de valoros este un lucru până nu îl pierzi. Niciodată nu vei aprecia un prieten de suflet până când nu îl mai ai prin preajmă. Niciodată nu vei conştientiza cât de mari sunt fricile care te opresc, decât în momentul în care vei renunţa la ele. Este aşa un sentiment de eliberare şi de putere atunci când îţi înfrângi frica, încât nu ţi-l pot descrie în cuvinte.

Dacă eu pot, atunci poţi şi tu. Cel mai greu lucru este să renunţi la tine, la ego-ul tău, orgoliul tău, care te conduce şi care până acum te-a condus unde? Eşti mulţumit de situaţia ta actuală? Consideri că este loc de mai bine în viaţa ta? Poţi face ceva în acest sens? Ce te-a adus aici?

TU te-ai adus aici, condus de alegerile de până acum, de ego-ul tău, de atitudinea ta, de ignoranţa ta sau de compasiunea ta, empatia ta, dorinţa ta de a da valoare celorlalţi, de a contribui pentru binele cel mai mare. Indiferent cum toate acestea te-au adus aici şi ceea ce faci acum şi de acum înainte îţi modelează viitorul. În momentul în care vei înţelege asta şi vei acţiona în consecinţă atunci viaţa ta se va schimba definitiv.

„Moartea este ceva care te deposedează de tot ceea ce nu eşti tu. Secretul vieţii este să mori înainte să mori. Şi să afli că de fapt nu există moarte.”

Aceste minunate cuvinte de înţelepciune aparţin lui Eckhart Tolle (autor şi învăţător spiritual a cărui viaţă a suferit acest proces de transformare despre care vorbim în acest articol).

Eu am murit deja şi mă simt din ce în ce mai bine. Cred cu tărie că aceste cuvinte anterioare sunt cele mai puternice pe care le-am scris până acum în viaţa mea şi care îmi trezesc sentimente de emoţie strecutare printre aceste rânduri. Acum îmi duc misiunea mea cea mare mai departe până când fizic nu voi mai exista printre voi.

Am plantat seminţe bune şi de calitate superioară şi le dau mai departe, gratuit, tuturor celor care vor şi ei să semene acelaşi tip de seminţe şi să culeagă împreună cu mine rezultatele. De ce gratuit? Pentru că aşa cum vântul ridică polenul şi îl răspândeşte pe toate câmpurile din ce în ce mai departe, îmi doresc ca tot mai mulţi „vecini” să aibă seminţe de calitate superioară, astfel nu se va diminua calitatea seminţelor mele şi vor putea din ce în ce mai mulţi oameni să obţină rezultatele pe care le doresc şi la care au visat dintotdeauna.

Dacă eşti de acord, mă bucur şi sunt foarte entuziasmat, iar dacă nu eşti de acord, sunt oricum foarte bucuros şi foarte entuziasmat. Eu nu mă abat din drum. Aşa cum spunea şi celebrul Henry Ford: „Chiar dacă tu crezi că poţi sau că nu poţi, ai dreptate.”

A împărtăşi cu voi tot ceea ce ştiu, ce am învăţat, ce am experimentat, ce am trăit, ce îmi propun să fac mai departe, este ceva ce fac automat, din toată fiinţa mea, doar din dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni să-şi îndeplinească visele şi să capete valoare adăugată în viaţa lor, pentru o viaţă din ce în ce mai bună. Mulţi spun că am avut curaj. Eu spun că am avut curaj de bulldog şi îmi doresc să-l simţi şi să-l ai şi tu. Tu eşti cel care contează pentru mine. TU.

Viaţa mea este mesajul meu,

Cu drag,

Daniel

Sparge Credințele Limitative Despre Bani

Sparge credințele limitative despre bani, chiar dacă acestea au fost scrise din copilărie.

Am creat un material audio care te va ajuta să identifici și să reformulezi credințele pe care le ai în acest moment despre bani și să lucrezi constant pentru a le transforma în ceva benefic pentru tine.

De asemenea, vei primi articole, materiale audio și video care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relația cu banii din viața ta.

Datele tale sunt mereu în siguranță. Fără SPAM.

Introdu numele și adresa ta de email și îți voi trimite materialul audio.

Powered by ConvertKit
Back To Top