FinanțeFM-EP056-De vorbă cu Cosmin Gheorghe, unul dintre cei mai dinamici antreprenori din FMCG, Real Estate și nu numai

  • februarie 9, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

De la angajat, la intraprenor, la antreprenor.

Cum a fost anul 2020 pentru un antreprenor dinamic implicat în FMCG? Provocator este puțin zis.

A fost anul în care antreprenorii au luat decizii cel puțin inedite, așa cum a făcut și Cosmin Gheorghe. Cum a reușit să facă față și ce l-a ajutat să se adapteze și să aibă succes, afli din acest episod.

Descriere

Ce face diferența între a supraviețui sau a îngropa un business? Ce calități sunt necesare unui antreprenor pentru a face față condițiilor inedite și neprevăzute din piață?

Una dintre calitățile esențiale ale unui antreprenor este responsabilitatea, dar nu așa cum o știm, ci response ability – dacă vrei, capacitatea de a răspunde la provocări.

Activitatea din industria de FMCG este foarte frumoasă, așa cum spune Cosmin, însă de la frumusețe până la a găsi soluții în situații extreme, precum punerea pe piață a peste 5 milioane de sticle de ulei în plin lockdown, nu o poate face oricine.

Avem nevoie de viziune, nevoie de a preconiza lucruri probabile să se întâmple în viitor, mai ales acolo unde antreprenorii au fost obișnuiți să lucreze după tipare. Schimbarea este constantă și putem să învățăm permanent de la cei care gândesc și acționează dincolo de tipare.

Uneori, un stimul suplimentar vine din direcția pe care nu o aștepți.

De la aceste provocări, până la extinderea în domenii conexe sau intrarea în noi domenii, nu mai este decât un singur pas. Poate doi?!

Nu știm exact, dar poți afla din acest episod cum gândește, conectează punctele din mintea lui și cum acționează un antreprenor tânăr și dinamic din noul val de antreprenori din România.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

TikTok

Articole similare