Doar din inimă poți atinge cerul.

  • iunie 14, 2017

Dragă ființă umană care citești rândurile următoare,

Îmi doresc ca ziua ta să fie sau să fi fost una extraordinară. Dacă nu, îmi doresc să devină din ce în ce mai bună.

Ești o persoană minunată care îi inspiră pe alții să facă lucruri minunate, așa că menține nivelul de implicare și de contribuție pentru lumea din jurul tău.

Știu că este posibil să te simți neimportant sau neimportantă sau poate nesigur sau nesigură în aceste momente, dar ține minte că ești o ființă frumoasă interior, exterior și ești, cu adevărat, important sau importantă.

Anul acesta a debutat pentru mine într-o conjunctură de totală incertitudine și pe fondul dispariției din lumea fizică a unei persoane importante. Detaliile nu sunt necesare pentru că a fost o ființă gingașă și discretă care a avut o misiune pe care o ai și tu:

Să faci în fiecare clipă ceea ce te face fericit sau fericită, să înveți anumite lecții și să contribui, astfel încât să lași o lume mai bună decât cea pe care ai găsit-o.

Pentru o persoană cu scopuri stabilite clar, mi-a fost trimis un semn de întrebare de mai sus de mine: Ce faci: Mergi în continuare pe calea ta sau ți-ai învățat lecția de cu mulți ani în urmă și ești ceea ce se cheamă – prieten adevărat? Apoi poți merge pe calea ta!

Am întâlnit multe fețe de-a lungul timpului, dar puțini oameni.

Mi-am ascultat intuiția și am lăsat inima să mă ghideze. Am început de câțiva ani să fac din ce în ce mai mult așa și Dumnezeu, El însuși, dar și prin mesagerii lui, m-a ajutat de fiecare dată pe calea mea.

Cred cu tărie că scopul în viață este să fii fericit.

Fericirea este ceva ce generezi, tu ești centrala care o produce (termo, hidro… nu contează). Alte aspecte exterioare doar o întrețin pe parcurs.

De asemenea, fericirea este un proces care trebuie reluat zilnic. Altfel, nu funcționează și este posibil să o cauți la fel cum caută unii perfecțiunea toată viață și când ajung la sfârșit își dau seama că nu mai au timp.

Fii fericit că nu te oprește nimeni și nimic!

Mergând mai departe în acest context de incertitudine și de urmează-ți inima, a început să vină către mine iubirea.

Ea a fost mereu acolo, în diverse forme de fapt. Odată ce integrezi iubirea de sine și lumea interioară îți creează lumea exterioară, parcă piesele de puzzle încep să se așeze bine una în alta și să realizeze o imagine sublimă de ansamblu.

Am lăsat-o să vină și a venit. Fără grabă, fără stres, fără presiune, fără a impinge, fără forțare.

Așteaptă pentru persoana care te face să gândești și să vezi că iubirea este ușoară. Oricine te iubește, ar trebui să-i fie ușor să-ți rămână alături. Oricine te iubește, ar trebui să-i fie ușor să depună un efort similar cu al tău.

Oricine te iubește, ar trebui să-i fie ușor să te respecte și să te aprecieze.

Nu spun că totul este ușor și pe roze, că nu vor fi momente mai puțin bune. Nu spun că mereu va fi sincronicitate sau că tu și celălalt sau cealaltă veți cădea de acord întotdeauna.

Oricum ar fi, persoana cu care ești într-o relație ar trebui să fie cea cu care poți traversa orice furtună fără ca ea sau el să renunțe vreo clipă la împreună.

Ar trebui să fie cineva care tot continuă să pună valoare adăugată în viața ta. Cineva care te inspiră și te ajută să crești în diferitele arii din viața ta.

Oricine te iubește va căuta întotdeauna să fie o binecuvântare pentru viața, nu un chin.

A fi de încredere, a fi cooperant, a fi loial pentru cineva pe care iubești ar trebui să fie un lucru ușor de realizat. Nu te lăsa pentru mai puțin de atât. Meriți pe cineva care să fie aici și acum, în mod cinstit și deschis.

Ne întâlnim la mijloc. Facem compromisuri. Facem sacrificii. Ne sprijinim și ne încurajăm unul pe celălalt. Ne ținem de mână când cădem și ne întindem mâna unul altuia să ne ridicăm. Dăm de la noi necondiționat. Spunem când ne pare rău. Iertăm.

Nu încetăm vreodată să ne facem fericiți. Rămânem unul pentru altul. Fiecare este prioritatea celuilalt. Râdem. Zâmbim. Traversăm greutățile împreună și nu lăsăm pe celălalt să lupte singur. Nu renunțăm. Ne iubim unul pe celălalt pentru totdeauna.

Știu că este un articol diferit de ceea ce ai citit până acum de la mine, însă pe zi ce trece sunt alt om și nu mai pot scrie la fel. Cred cu tărie că devin un om din ce în ce mai bun, iar a-mi urma intuiția și a lăsa iubirea să-mi umple ființa mă ajută să las o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o.

Doar din inimă poți atinge cerul.

Cu respect și iubire,

Daniel

Produse similare

Ți-am luat ceva

Regina mea, Stau și privesc la cuarțul roz sub clar de lună. Nu este chiar

Ești doar TU cu TINE

Câteodată te păcălește. Câteodată te ia pe ocolite. Câteodată te învăluie. Câteodată te face să