FinanțeFM-EP061-Cum și de ce să-ți potențezi mintea pentru îndeplinirea obiectivelor cu Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

  • aprilie 6, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

95% din timp îți ascuți fierăstrăul, iar 5% din timp îl folosești pentru a tăia cu el.

Din ce în ce mai mulți oameni descoperă importanța acestui aspect, acționează în consecință și obțin rezultate în direcțiile în care și-au propus să evolueze.

De ce este important să folosești un sistem sau mai multe care funcționează, precum și exemple de oameni care au reușit, poți afla în detaliu din acest episod.

Descriere

Toți oamenii sunt pe un calapod. Acolo toți oamenii citesc. Afacerea se extinde, crește, se deschid noi locații, se deschid noi linii de business.

Nu a lipsit și nu lipsește la nicio întâlnire din cadrul comunității, nici înainte când era offline, nici acum online. Atât de important este antrenamentul mental pentru el.

Mamă, tată și doi fii. Toți au venit la cursuri și apoi au început să aplice în viața lor, pentru că au înțeles că nu contează vârsta, ci doar să devii conștient de această putere și cum o poți folosi în viața ta.

Și-au potențat mintea într-un mod în care nu au mai făcut-o până atunci. Mama și-a schimbat complet cariera după 20 de ani în domeniul medical, renunțând și pornind de la zero pe cont propriu. Copiii folosesc antrenamentul mental pentru a obține rezultate extraordinare în plan fizic, mai precis în arte marțiale.

Care este cheia aplicării unor metode sau folosirii unor sisteme? Afli răspunsul din acest episod dinamic și care îți deschide mintea către ce este posibil, pentru că ȘI TU POȚI.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

TikTok

Articole similare