FinanțeFM-EP063-Cei care schimbă România cu Gabriel Aftenie

  • aprilie 27, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Cum putem sprijini românii de pretutindeni, fie că sunt din alte țări, fie că s-au întors în România?

Un business început în 1994 și promovarea turismului. Cum se conectează aceste puncte și de ce spiritul antreprenorial împreună cu o anumită mentalitate sunt elementele cheie?

Afli totul de la Gabriel Aftenie în acest episod special.

Descriere

Ce este RePatriot? În niciun caz un proiect pentru a aduce românii în țară, ci un proiect Romanian Business Leaders care și-a propus să ajute românii din toată lumea, în mod gratuit, prin a conecta Diaspora cu România.

Cum este mentalitatea celor de afară? Care sunt diferențele și ce putem noi lua și aplica, atât în afaceri, cât și în viața personală?

România și românii au fost blocați pe o mentalitate de tipul „noi suntem diferiți” sau „la noi economia nu funcționează la fel”. Sunt munca și sistemele cheia reușitei?

Cum se întâmplă lucrurile în cadrul RBL și de ce este important spiritul de inițiativă? Sunt atât de multe proiecte interesante sub această umbrelă, care schimbă România din temelii.

Îți vine să crezi că 3.000 de profesori s-au strâns pe Cluj Arena pentru a înțelege cum să predea mai bine materiile pe care le au în școli? Cum pot ajuta elevii mai bine? Ce lecții pot lua de la colegii profesori? Au avut nevoie de stadion pentru că interesul a fost extrem de ridicat.

Sunt comunități locale care vor să înțeleagă cum să se gestioneze antreprenorial? Sunt edili care vor să înțeleagă cum pot face satul sau comuna lor mai prospere? Sigur că da și deja s-au întâmplat o grămadă de lucruri și aici. Oamenii au început să atragă Diaspora și au înțeles multiplele avantaje ale acestei abordări.

Putem face satele mai frumoase și mai prospere? Sigur că da. Putem să promovăm din ce în ce mai bine, mai mult și într-un mod diferit turismul? Sigur că da.

Oportunitățile sunt peste tot în jurul nostru, iar cu o abordare antreprenorială, atât în minte, cât și la nivel de acțiune, putem să folosim astfel de resurse care să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Ascultă acest episod deosebit și dă mai departe, pentru a ne sprijinii pe noi, pe românii din toată lumea.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare