FinanțeFM-EP065-Cum să NU te lași păcălit de consultanții de fonduri europene

  • mai 27, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

În ultima perioadă au apărut o multitudine de anunțuri din partea firmelor de consultanță specializate în accesarea de fonduri europene, privitor la ce axe, măsuri sau submăsuri se vor deschide.

De la anunțarea acestora cu certitudine până la încercarea de a convinge antreprenorii să semneze rapid contracte și să plătească un avans în vederea rezervării unui loc, pare că acest domeniu devine contaminat de lipsă de seriozitate, reticență, iar capitalul de imagine și de încredere a unor firme vechi și serioase este deja în pericol de a fi erodat.

Descriere

Fondurile europene și accesarea acestora este privită de mulți oameni cu reticență și este plasată într-o zonă, să spunem cenușie.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului o multitudine de antreprenori au reușit să le folosească eficient pentru a-și consolida sau dezvolta afacerile. Pe de altă parte, o grămadă de antreprenori au fost păcăliți de consultanți sau firme de consultanță, rămânând astfel doar cu un gust amar din această experiență.

Cum alegi o firmă de consultanță? La ce te uiți mai întâi? Cum te informezi despre o anumită firmă de consultanță sau despre un anumit consultant specializat? Cum poți evita să nu fii și tu păcălit?

Ai toate detaliile în acest episod și îți spun la ce să fii atent.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare