FinanțeFM-EP066-Mentalitatea Sărac vs Bogat

  • mai 27, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Există această diferență? Bineînțeles! Și este o diferență care face toți banii!

De ce și cum se poate schimba? Dacă ții cont de faptul că ceea ce se întâmplă în mintea ta conduce către anumite comportamente care produc anumite rezultate, atunci devii conștient și înțelegi faptul că o schimbare este necesar să se întâmple în mintea ta.

Descriere

Care sunt obiceiurile tale zilnice? Cum îți cheltuiești banii?

Există o discrepanță majoră care pleacă de la modul în care oamenii își câștigă banii. Indiferent de acest aspect, ce gândim și ce simțim despre bani diferă de la om la om.

Conform unui sondaj difuzat la un post de televiziune, peste 35% din români niciodată în viața lor nu au mai citit nici măcar o carte. Lipsa educației, a educației financiare și a continuării educației de tip non-formal, după ce termini studiile, este dovada sărăciei.

Oamenii spun că nu au timp să învețe despre bani, dar își doresc mai mulți bani. Alegerile pe care le faci în fiecare zi, la nivel mental, îți determină ziua de mâine și ceea ce se întâmplă cu viața ta financiară.

Sărăcia este o stare a minții și, pentru a ieși din această mentalitate, este nevoie de multă putere, voință, disciplină, răbdare și…acțiune.

Află din acest episod care este o mentalitate dăunătoare, cum să devii conștient de aceasta și să o eviți de acum înainte.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare