FinanțeFM-EP068-Ești dependent și nu știi! Sărac vs Bogat

  • iunie 5, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Ne facem obiceiuri, iar acestea ne determină o bună parte din rezultatele pe care le obținem, indiferent despre ce arie a vieții vorbim.

Unele se transformă în dependență, de multe ori nevăzută, și ne răpesc timpul. Acel timp pe care nu îl mai putem recupera ulterior.

Află mai multe despre obiceiuri în acest episod, precum și care este unul din cele mai dăunătoare. La prima vedere.

Descriere

Simțim, gândim. Gândurile se transformă în acțiuni, comportamente, care odată desfășurate ajung să construiască anumite obiceiuri.

Dincolo de automatismele banale la care nu ne mai gândim, precum aprinsul luminii sau încheiatul la șireturi, lumea modernă și evoluția accelerată din ultimii 10 ani au adus obiceiuri noi și…dependențe noi.

Un obicei este format din 3 componente, iar atunci când înțelegi care sunt, ce poți schimba și de ce anume ai nevoie pentru a face asta, îți vei da seama că nu este atât de dificil să îmbrățișezi schimbarea în viața ta.

Subiectul acestui episod este o dependență actuală, periculoasă, dacă ajungi să nu o mai controlezi deloc, însă extrem de utilă dacă știi ce să faci cu ea.

Să o pui să lucreze pentru tine, să producă din ce în ce mai mult și să consume din ce în ce mai puțin.

Intrigat? Faci asta în medie între 100 și 200 de ori în 24 de ore. Curios? Ascultă acest episod și dă-l mai departe să inspirăm pozitiv din ce în ce mai mulți oameni care au nevoie să audă asta.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare