FinanțeFM-EP067-Pe ce treaptă ești? Sărac vs Bogat

  • mai 28, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Pentru că ultimele 2 episoade au o atmosferă aparte, continuăm să explorăm mentalitatea, comportamentele și acțiunile oamenilor.

În viață, cu toții ne aflăm pe o anumită poziție a unei scări, o scară ușor de înțeles și care te poate duce pe drumul tău de la sărăcie la bogăție. Fiecare din noi, la un anumit moment dat în viață, ne aflăm pe o anumită poziție. Uneori coborâm, alteori urcăm sau o luăm de la capăt.

Descriere

Dacă „Nu pot!” sau „Nu vreau!” sunt expresii de care ai mai auzit, ce părere ai despre „Cum pot să fac asta?” sau „Am făcut-o!”?

Pe scara vieții, în orice moment, te afli pe o anumită treaptă. Este și scara aceea, care face diferența dintre sărăcie și bogăție. Și, pentru că sărăcia este o stare a minții, află cum poți să-ți pui mintea la contribuție într-un mod care să te susțină.

De ce oamenii săraci sar pe fiecare trend, în timp ce oamenii bogați investesc înaintea trendului sau pe trend? De ce oamenii săraci se îmbracă ca și cum ar fi bogați, în timp ce oamenii bogați nu acordă atât de multă importanță hainelor?

La nivel personal, mi-am promis mie că, în fiecare zi, învăț ceva nou și mă dezvolt permanent pentru tot restul vieții. Este un comportament care mă susține să ating obiectivele pe care mi le-am propus, să generez rezultate din ce în ce mai bune pentru mine, personal și profesional.

Cum poți să acționezi diferit? Cum îți antrenezi mintea să gândească diferit?

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare