FinanțeFM-EP070-Prea frumos ca să fie adevărat! Sărac vs Bogat

  • iunie 17, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

Continuăm să intrăm în detalii și să află nu doar diferențele de gândire între oamenii săraci și cei bogați, ci căutăm să identificăm dacă și în mintea noastră se regăsesc anumite aspecte.

Odată devenit conștient, poți să-ți propui și să acționezi diferit. O altă mentalitate conduce la alte acțiune, alte comportamente și vei obține rezultate diferite.

Descriere

Dacă ești ca mine și îți place să cunoști oameni noi, probabil pandemia te-a împiedicat serios să faci asta în mod fizic. Însă, online, am avut o grămadă de timp la dispoziție să facem nu doar atât, ci să acționăm și mai mult pentru educația noastră permanentă.

Iar dacă te întrebi „Mie ce-mi iese?” sau te gândești că „oricum șansele de a eșua la ceva nou sunt ridicate”, atunci este foarte posibil să te afli la aceeași masă cu oamenii săraci.

Pentru aceștia există mereu prea multe riscuri, sunt prea interesați de cât costă, se gândesc la eșec și efectele acestuia încă înainte de a începe și, nu în ultimul rând, ajung să-și spună singuri că este prea frumos ca să fie adevărat.

Oare așa să fie? Care este un mod de a gândi diferit și care să te susțină?

Află din acest nou episod despre Mentalitatea Sărac vs Bogat.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare