FinanțeFM-EP071-Când viața ți se întâmplă! Sărac vs Bogat

  • iunie 28, 2021

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

„De ce mi se întâmplă mie?” este una din cele mai dese întrebări care apare în mintea oamenilor.

Este acel tip de întrebare care trezește 2 stări: una de neputință, care ilustrează calitatea slabă a deciziilor luate în trecut și una de trezire, care îl face pe om să conștientizeze că situația apărută este un apel către o viață diferită.

Descriere

Un citat binecunoscut spune că „Viața este 10% ce ți se întâmplă, iar 90% este modul cum tu reacționezi la ceea ce ți se întâmplă.”

Pe de altă parte, un alt citat binecunoscut spune că „Nimic nu este întâmplător sau în voia sorții. Tu îți creezi viața prin acțiunile tale. Semnat, Karma.”

Această primă diferență este și cea despre care vorbesc în acest episod. Oamenii săraci consideră că viața li se întâmplă, în timp ce oamenii bogații au mentalitatea acordată în direcția în care ei își creează viața.

În aceeași notă, oamenii săraci vor să devină bogați, în timp ce oamenii bogați și-au asumat răspunderea și acționează pentru a deveni bogați.

Mai sunt încă 2 diferențe majore de mentalitate pe care le detaliez în acest episod, iar una dintre ele este și cea care blochează oamenii în sărăcie.

Te invit să descoperi chiar tu despre care este vorba și te îndemn să asculți toată această serie de „Sărac vs Bogat.”

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

Articole similare