FinanțeFM-EP074-Cum să iei un credit inteligent cu Valentin Anghel

  • octombrie 21, 2021

Sumar

Un broker de credite este o entitate care stă între cel care dorește să ia un credit și o instituție financiar-bancară.

Încă foarte puțin utilizat în România, dar pe scară largă în alte părți, am decis să fac cunoscut acest serviciu și am un invitat de top din domeniu, cu care am interacționat și am aflat cum poate să ne ajute în acest proces de creditare.

Descriere

Un serviciu benefic românilor și GRATUIT pe deasupra: serviciile oferite de către un broker de credite. Cum așa? Uite chiar așa.

O primă întrebare pe care este posibil să ți-o adresezi este: „Oare cum de se poate beneficia de acest serviciu în mod gratuit?” Îți răspunde Valentin Anghel, CEO AVBS Credit România.

În acest episod, m-am așezat pe scaunul clientului și l-am luat pe Valentin la întrebări, din perspectiva omului care vrea să se împrumute de o anumită sumă, pentru un anumit scop.

Am vrut să aflu de ce am nevoie, ce tipuri de documente sunt necesare, cum se procedează, care este ordinea operațiunilor, cu cine semnez și altele.

Răspunsurile primite de la Valentin te vor ajuta să descoperi cât de util este să apelezi la serviciile unui broker de credite. Și nici măcar nu este nevoie să ne crezi pe cuvânt, ci doar să asculți episod și, prima oară când ai nevoie de un credit în viața ta, apelează la aceste servicii.

Practic , la obiect, direct la subiect. Ascultă și dă mai departe!

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIN

Articole similare