FinanțeFM-EP073-10 motive pentru care oamenii sunt săraci și în 2021

  • octombrie 12, 2021

Sumar

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce oamenii normali par să aibă zona financiară bine pusă la punct, dar ei să fie de fapt la limita sărăciei, în acest episod vei afla o parte importantă din răspuns.

Și eu am trecut prin această situație și intrăm în detalii pentru a descoperi ce ne ține pe loc să evoluăm financiar la un moment dat.

Descriere

Oamenii iau decizii neinspirate pe parcursul vieții în ceea ce privește atât modul în care își câștigă banii, cât mai ales modul în care își cheltuie banii.

Deciziile financiare inteligente (despre care găsești un articol dedicat pe danieltanase.com) sunt acele decizii pe care le iei conștient de faptul că 99% din alegerile noastre sunt emoționale. Și aici este cheia.

Și eu am luat o mulțime de decizii proaste și am ajuns în situații destul de dificile. Însă, am reușit să fac anumite schimbări care nu numai că m-au îndepărtat de acele zone periculoase, ci chiar m-au pus pe un drum pe care astăzi, evoluez. Și nu mă opresc.

Partea cea mai bună este că situația poate să se schimbe și pentru tine, dacă este cazul. Ce te-a adus până aici îți determină prezentul și, poate, va mai influența și o parte din viitorul apropiat, pentru că efectul de inerție rămâne.

Tu îți alegi ce fel de viitor financiar vrei să ai și depinde doar de tine să faci să se întâmple. Ia acest episod ca sursă de inspirație, ca o modalitate de schimbare a mentalității și…acționează. Prima acțiune este să asculți acest episod.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIN

Articole similare