FinanțeFM-EP076-5 cauze majore de eșec în afaceri de care să știi și să le eviți

  • noiembrie 10, 2021

Sumar

Se spune că atunci când cauți cheia reușitei este bine să te uiți la detalii.

Acele detalii care fac diferența. Acea diferență care face toți banii. Acei bani care ajută afacerile să nu eșueze deloc sau prea devreme.

Descriere

De ce eșuează multe afaceri? Am putea spune ca orice consultant: Depinde!

Și nu greșim, însă orice eșec are o cauză, iar unele dintre ele sunt des întâlnite.

Există anumite premise care permit ca eșecul să apară, iar unele dintre ele sunt în conexiune cu faptul că antreprenorii se aruncă cu capul înainte, nu planifică suficient, nu investesc în ei, nu vor să învețe sau lipsa de educație este atât de pregnantă încât se manifestă cu prima ocazie.

În acest episod explorez 5 cauze majore de eșec ale afacerilor, pe care să le eviți, ca să nu ajungi în situații asemănătoare.

Înainte de toate, poate cea mai importantă cauză este că antreprenorii nu își fac timpul necesar pentru a cerceta, a se informa, a se educa, a întreba, a cere ajutor, coaching sau mentorat.

Cine nu are niciun fel de plan se poziționează în topul celor care vor eșua extrem de devreme. Ascultă acest episod, vezi dacă informațiile sunt noi pentru tine sau îți validezi anumite cunoștințe pe care le ai deja. Dă mai departe, inspiră și ajută și alți oameni.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIN

Articole similare