FinanțeFM-EP077-Cum alegi pachetul de cont curent bancar potrivit pentru afacerea ta?

  • noiembrie 17, 2021

Sumar

De multe ori antreprenorii întâmpină reale dificultăți atunci când este necesar să facă diferența între ofertele de pachete de cont curent bancar existente pe piață.

Cheia este să aleagă ceea ce se potrivește afacerii respective. Află care sunt criteriile și beneficiile alegerii unui pachet din acest episod special.

Descriere

-Cum alegi banca cu care să lucrezi?

-Care sunt criteriile atunci când alegi un pachet de cont curent de la o bancă?

-Care sunt beneficiile să ai un pachet de cont curent de la o bancă?

-Cum îți dai seama ce se potrivește afacerii tale?

Să-ți începi o afacere și, mai ales, să o crești înseamnă timp, dedicare, bani, etc. În tot acest proces, să ai parteneri de încredere și de drum lung chiar de la început este o necesitate.

De ce? Pentru că, dacă ai făcut alegerea corectă, potrivită cu momentul de evoluție la care se află afacerea ta, atunci vei putea cu adevărat să te ocupi de ceea ce contează. Adică, afacerea în sine.

Și, ca să-ți îndeplinești obiectivele de afaceri, în special când începi să crești sau treci la nivelul următor, este util să ai loc de creștere și de flexibilitate și din partea partenerului.

Soluția este un produs/serviciu bancar adaptabil care te susține din umbră, care își menține costurile și care nu pune presiune organizatorică în zona ta de operațiuni curente.

Ideea este că, doar atunci când faci alegerile potrivite, mai ales în ceea privește banca cu care să lucrezi, afacerea ta va crește.

Află din acest episod în detaliu cum să alegi banca și produsele pe care aceasta ți le poate oferi. Am inclus și un inverviu special cu Cosmin Ion – Expert IMM Business Banking din partea ING România și Cristi Stanciu – Antreprenor și Director General Borealis Trade, un furnizor important de produse alimentare pentru lanțurile de magazine de acest gen.

L-am întrebat pe Cosmin: Cum face banca să corespundă nevoilor clientului? Cum și ce pachet a ales Cristi pentru afacerea lui?

Despre acestea și alte aspecte care să te ajute și pe tine să iei decizii financiare inteligente, vei putea afla ascultând acest episod, pe care te invit să-l dai mai departe, astfel încât din ce în ce mai mulți antreprenori să facă alegerile potrivite pentru ei.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIN

Articole similare