skip to Main Content

Un nou episod în stilul practic, direct la obiect, simplu și fără compromisuri. Poți deveni omul care să câștige mai mulți dacă aplică cele 3 principii enunțate și detaliate în materialul acestei săptămâni.

Mulți oameni sunt supraapreciaț și, în același timp, plătiți mai puțin decât transmit, decât fac, decât livrează sau decât merită. De ce se întâmplă acest lucru și ce să faci ca ție să nu ți se întâmple, poți afla din conținutul acestui vlog.

Dorința de a avea este ca proverbul cu socoteala de acasă care nu se potrivește cu cea din târg. Există un lucru care te face să pierzi bani pe termen lung prin acțiunile pe care le faci pe termen scurt și să nu-ți dai seama despre ce este vorba.

Și pentru ca meniul să fie complet vorbesc despre un anumit mod de a acționa care îți poate oferi claritate și direcție în adminstrarea finanțelor personale.

Ţi-a plăcut acest video? Te rog, dă mai departe! Mulţumesc!

———-

Subscribe and Follow me on:

YouTube: https://www.youtube.com/c/danieltanase79

Facebook: http://www.facebook.com/danieltanasefinantepersonale

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/danielvtanase

Website: http://danieltanase.com

 

Sparge Credințele Limitative Despre Bani

Sparge credințele limitative despre bani, chiar dacă acestea au fost scrise din copilărie.

Am creat un material audio care te va ajuta să identifici și să reformulezi credințele pe care le ai în acest moment despre bani și să lucrezi constant pentru a le transforma în ceva benefic pentru tine.

De asemenea, vei primi articole, materiale audio și video care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relația cu banii din viața ta.

Datele tale sunt mereu în siguranță. Fără SPAM.

Introdu numele și adresa ta de email și îți voi trimite materialul audio.

Powered by ConvertKit
Back To Top