5 materiale video pentru prosperitate

  • aprilie 12, 2017

S-au așezat lucrurile de așa natură încât am simțit pentru astăzi să fac un mic top. De data aceasta unul de materiale video.

Având în vedere faptul că emisiunea de educație financiară și antreprenorială State of the Wallet a trecut de vârsta de 1 an și peste 50 de episoade, avem de unde alege 🙂

Inițial, am crezut că va fi simplu, dar nu a fost chiar așa. Cu toate acestea, am găsit o soluție bună și pe baza a ceea ce am constatat pe YouTube și Facebook, vei vedea mai jos propunerile.

Așadar, astăzi aveți în fața ochilor un mic TOP 5 State of the Wallet SHOW și am numit articolul 5 materiale video pentru prosperitate.

Înainte de a vă lăsa cu linkurile și cu materialele, doresc să vă mulțumesc din suflet, vă sunt recunoscător că urmăriți și cred cu tărie că sunt multe idei valoroase care pot fi aplicate imediat pentru a avea o relație din ce în ce mai bună cu banii în viața ta.

Dacă nu te-ai abonat la canalul de YouTube, te invit să faci asta. Dacă nu mă urmărești pe Facebook, te invit să faci asta.

Înseamnă mult pentru mine și mă determină, mă motivează și îmi transmite încredere de sine că ceea ce fac poate sprijini din ce în ce mai mulți oameni în călătoria lor.

Într-o ordine aleatorie, PLAY!

State of the Wallet – e054: Orice început are un sfârșit

State of the Wallet – e003: Cum Vezi Realitatea?

State of the Wallet - e003: Cum Vezi Realitatea?

State of the Wallet – e017: Chirie vs Rată

State of the Wallet – e006: Principii şi Obiceiuri în Administrarea Banilor Personali

State of the Wallet – e021: Cum să Câştigi mai Mulţi Bani în Mediul Tău

Te rog dă un share să ajutăm și să inspirăm din ce în ce mai mulți oameni. Mulțumesc și Succes!

Articole similare