Finanțe FM-EP-033-Cât de important este pentru orice business să fie cunoscut cu Alex Kelerman

  • aprilie 12, 2020

Ascultă pe Apple Podcasts (iOS)

Ascultă pe Stitcher (Android)

Ascultă pe Spotify

Download MP3

Sumar

În momentul în care o platformă își deschide cumva porțile pentru zona de publicare de conținut, întotdeauna va exista un gap între cerere și ofertă.

La un moment dat, distanța se va micșora și oportunitatea va fi istorie.

De ce este important să înțelegi aceste aspecte, întreg ecosistemul social media, precum și care sunt posibilitățile să dezvolți o companie în acest domeniu, îți va spune Alex Kelerman, Owner și CEO Kelermedia, în această detaliată și valoroasă conversație.

Descriere

A decis să meargă la cea mai scumpă facultate din lume și a început propriul business.

A trebuit să învețe cum să sincronizeze și să administreze sursele de intrare a veniturilor, precum și multitudinea de surse de ieșire, pe care le-a creat dezvoltând afacerea.

„Unul din cele mai dificile lucruri de făcut este să îmbini pragmatismul și creativitatea, mai ales în domeniul acesta de activitate.

Ce faci dacă vine un client mare la tine, care dorește anumite lucruri, dar tu nu ai capacitate de producție suficientă: refuzi clientul, îi oferi ceva mai mic sau altceva?

Linie de credit, credite de investiții sau finanțare de la investitori?

Cât de important este pentru orice business să fie cunoscut?

Am făcut o misiune personală din a descoperi de ce oamenii nu produc conținut, nu sunt prezenți pe rețelele de social media, de ce nu vor să înțeleagă ce fel de oameni sunt acolo, câți sunt acolo și alte aspecte de acest gen.

Bariera de intrare este foarte joasă, dar se va reduce întotdeauna la cât de bun ești și ce valoare ai de oferit. Din fericire, există mulți oameni valoroși în România.

Perseverența ei, faptul că a înțeles încă de la momentul zero că, dacă oferă cea mai multă valoare va câștiga piața, o face un model de urmat și este unul din clienții cu care ne mândrim.

Brandul personal nu este altceva decât reputație. Și este reputație la scară largă.”

Am vorbit despre antreprenoriat, despre primii ani, despre finanțări, branding, personal branding și am închis bucla despre cum toate acestea ne ajută să monetizăm.

Am concluzionat cu câteva acțiuni care te pot ajuta să capitalizezi toate aceste lucruri și să profiți de bariera joasă de intrare.

Află din acest episod informații de valoare, de finețe și care te pot sprijini în a atinge obiectivele de afaceri, precum și cele personale.

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

Instagram

Articole similare