FinanțeFM-EP072-Este de ajuns să ai curaj?

  • octombrie 8, 2021

Sumar

După 3 luni de pauză Finanțe FM revine cu un episod care să te inspire, să-ți limpezească gândurile și să-ți ofere echilibrul necesar pentru a înainta în ceea ce ți-ai propus, personal și profesional.

Descriere

Cu 3 luni în urmă am luat decizia de a face o pauză de la aspectele zilnice de business, dar și personale, mai ales din perspectiva prezenței online 🚫

Mă uitam și am văzut că ultimul episod de podcast l-am publicat pe 28 iunie. Pe paginile oficiale nu am mai postat sau sporadic. Nu am scris, nu am citit prea mult, nu am ascultat cine știe ce. Am vrut să fiu deconectat.

Știam că am lucruri personale de rezolvat care implicau alergătură, logistică, stres mental și fizic, agitație și, așa cum am bănuit, au fost și destule momente tensionate, de irascibilitate, nervozitate, etc.

Era și normal să fie așa, că doar așa e viața 😃

Am întâlnit o mulțime de piedici, de provocări, dacă vreți să le spunem așa, dar nimic care să nu aibă soluție, pe care s-o identific, singur sau ajutat.

Am rezolvat, înaintat sau terminat tot ce mi-am propus✌

Pauza nu înseamnă că nu am continuat să caut oportunități, să ajut clienții sau să contribui la misiunea mea personală. Nici vorbă, chiar am avut treabă mai multă decât am crezut.

Sunt câteva aspecte care m-au ajutat mult să duc lucrurile mai departe și despre ele, 5 la număr, vei afla ascultând acest episod.

Dacă rezonezi cu ceva dă-mi de știre cu un mesaj, un reply sau printr-un comentariu undeva 😉

Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!

► Subscribe!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIN

Articole similare